Sok viezes vilagosbarnas huvelyvaladek mint amilyen mdnzesz kezdetekor is van normalis a ciklus kozepen?
Kimentem a mosdoba most este es arra lettem figyelmes h megint nagyon sok a huvelyvaladekom,megtoroltem egy wcpapirral es megint ilyen halvanybarnas volt..pont mint nehany nappal korabban..most vagyok a ciklusom 20.napjan( a naptatam szerint ma van "kinyilva a virag"rajzocska van)ez lehet peteeres kovetkezteben fellepo pecseteles? Korabban volt ilyenem de aztan kb fel evre el is mult..annyira megijedtem most kb olyan erzetet keltett az egesz mintha meg akarna jonni de semmi alhasi fajdalmam nincs..semmi..ha valami sulyosabb allna a hatterben ereznek fajdalmakat is ugye? El akarok menni dokihoz de most nem birok elaludni este annyira megijedtem..
(Fogamzasgatlot nem szedek,ovszert hasznunk a baratommal,nyaron volt szuksegem egy esemeny utanira..rem mindent osszeirtam)
Valaki volt mar hasonlo cipoben? Koszi a valaszokat elore is!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!