Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 40napos ciklus normális?

40napos ciklus normális?

Figyelt kérdés
Július 25-én jött meg utoljára..Àlltalában 40.naposak a ciklusaim viszont a menstruáció kezdetétől szàmítva a 14.ik napon vízszerű nyàkom van 2 napig..Akkor ez a peteérés?Mivel úgy tudom,h ennyi napos ciklus után kèsőbb van peteérés..Tapasztalat?
2014. aug. 29. 05:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez már az a kategória, amire csak orvos tud válaszolni, vizsgálatok után.
2014. aug. 29. 06:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tunik normalisnak. Elvileg 26-36-ig lenne jo. De orvosa valogatja. Peteeres ciklus hosszatol fuggetlenul, ha van, akkor mindig a 14. napra van, de visszafele szamolva a menszesz kezdonapjatol. Nirmalisabban mehfigalmazva a peteerest kovetoen a 14. napon jon meg. A ciklus masodik felenek a hosszat ezert mondjak fixnek, a oeteeres elotti elso szakasz valtozo hosszusaggu. Neked peteeresnek ez alapjan a 26. nap korul kellene lenni. Hasonlo a problemam, nemreg viktam dokinal (azt irom amiket o mondott kb.). Szerinte ilyen hisszu ciklus bizinytalanna teszi a peteeres idejet es igy a teherbeesest is (kivetel ha folyamatisan szexelsz).

Nalam talalt egy sargatest cisztat, ami elbileg okozhat elnyult ciklust.

De ez az en esetem. Menj el dokihoz, lehet nalad meg ez normalis (hiszen regota igy van), peteerest meg tudsz nezni ovulacius tesztekkel, mondjuk most nekem homerozest javasokt (ez utobbirol a neten megtalalsz mindent), de vissza is rendelt a homerozes szerinti peteeres idopontjaban uh-ra, hogy megnezze akkor latszodik-e a tuszo.

Remelem ez segit valamit.

2014. aug. 29. 07:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Még éppen belefér. Nekem 38 naposak, és a doki mondta hogy 40-ig elfogadható.
2014. aug. 30. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!