Férfi vagy nő nőgyógyászhoz jártok? Miért? Természetesen nők/lányok válaszára vagyok kíváncsi
Férfihez.
Az indok:
Férfihez jártam, aztán a terhességem idején nőt választottam, azt hittem, ő megértőbb, közvetlenebb, tapasztaltabb lesz (egy doki ajánlotta), de nem vált be, brutál lelketlen, kemény nő volt, a 100 kg körüli testsúlyával nekem magyarázta, hogy a hét hónap alatt felszedett 7 kg túl sok, "ne zabáljak". Aztán a férjemnek elmagyarázta, hogyan kell majd szülés közben rámkiabálnia(!), ha ő jelt ad :=). Ez volt az utolsó csepp: orvost váltottam (7 hónapos terhesen!), egy kedves, rutinos, idősödő férfit ajánlottak, aki még ilyen nagy pocakkal is elvállalt, végig lelkiismeretesen vizsgált, mosolygósan, higgadtan viselkedett a szülés előtt, közben és utána is. Egy hangos szó nélkül, csendben, békében, természetes úton született meg a babánk, pont ahogyan terveztük.
Én férfihez járok. Véletlenül kerültem a kezei közé, pedig nem akartam, mert nagyon helyes fiatal pasi :D Először nagyon kényelmetlenül éreztem magam, de aztán átestem a tűzkeresztségen, aztán utána már nem volt gond. A terhesség végére már vártam mikor kell megint menni hozzá :D
Egyébként állítólag a férfi dokik sokkal finomabban, érzéssel tudnak vizsgálni. Az ismerőseim akik nőnél voltak, mind panaszkodtak, hogy fájt nekik a vizsgálat. Nekem sosem fájt és így legalább összekötöttem a hasznosat a kellemessel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!