Mi az a lúdmell? :OOO (embereknél, természetesen. )
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélt róla, és én meg tök szégyenlem magam, mert nem tudom..:/ Valaki eltudná nekem mondani?:) Köszi!2011. nov. 15. 18:14
1/4 anonim válasza:
nem elég erős a mell izom és be van esve középen a mellkas, ha már súlyosab akkor fűzőt adnak hogy helyrehozza, úszással is lehet segíteni. Még súlyosabb esetben egy kis fémet tesznek be hogy tartsa. Amúgymeg a tüdőre veszélyes
2/4 anonim válasza:
Nem be van esve,(az a tölcsérmell)hanem előredudorodik a szegycsont,mint a lúdnak.Tehát csúnyán kiáll és éles határa van.Fejlődési rendellenesség.
3/4 anonim válasza:
szia!
Leírom neked pontosan!
Van a tyúkmell (ez a hivatalos magyar neve), és a tölcsérmell. Tyúkmellnél kifelé áll a szegycsont, ami csak esztétikai hiba, mivel így kicsit több hely van minden szervednek benn (tüdő, szív).
És van a tölcsérmell, amikor befelé görbül a szegycsont, nyomja a tüdőt, és kiszorítja a szívet. Ezt megműtik általában, fémet tesznek a szegycsonthoz. Ez veszélyes az egészségre, ezért igényel műtétet.
4/4 anonim válasza:
majdnem megmondtam :DD Csak összekevertem (első :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!