Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Missed ab. Műtét nélkül,...

Missed ab. Műtét nélkül, természetesen, de hogyan? Bőebben lent.

Figyelt kérdés
Sajnos megállapították a missed ab-ot, ez már önmagában is borzasztó élmény, nem szeretném kitenni magam a kaparásnak is. Utánanéztem angol nyelvű honlapokon, ott egyáltalán nem az a protokoll, mint itthon, sőt első terhességnél egyáltalán nem javasolják a kaparást. Kimondottan preferálják, hogy menjen haza az ember és hagyja, hogy a természet elvégezze a dolgát. Azok tapasztalatára lennék kíványcsi, aki maguk is így döntöttek. Hogyan zajlik, mire kel figyelni? KÜLÖN SZERETNÉK MINDEN MŰTÉT PÁRTI ÉDEKLŐDŐT MEGKÉRNI, HOGY NE OSSZA MEG VELEM A VÉLEMÉNYÉT! Én elfogadom, ha más a műtét mellett dönt, de én nem teszem. Viszont kérem, hogy az én döntésemet is fogadja el mindenki. Tehát az legyen szíves válaszolni, aki NEM vetette alá magát a műtétnek! Köszönöm szépen!
2011. márc. 14. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
az orvosodra hallgass...a Húgomnál vártak és nem kellett a műtét, de megvolt az időpontja már (2. terhesség volt)
2011. márc. 14. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnálom, ami Veled történt. Én 2010. február 19.-én kórházba kerültem, mert nem akartam műtétet, (NEM AKARTAM ELHINNI), de sajnos befertőztek a babáim. 1 és 2 hete állt le a szivecskéjük, 12 hetes ikerterhesség, 3. terhességem volt.

Kitartást kívánok és a következő babához sok sikert!

Jelenleg 19 hetes kislány babát hordok a szivem alatt.

2011. márc. 14. 16:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Kedves második válaszoló! Nálad mik voltak a fertőzés tünetei? Mivel ez egy korai vetélés, a babám még csak 4 mm. Bízom benne, hogy elmegy magától. Az orvos azt mondta, még várhatok 1 hetet. Úgy érzem, 4 kemény nap után lelkileg elengedtem, amennyire csak lehetséges ez, már "csak" fizikailag kell...
2011. márc. 14. 18:20
 4/4 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én sajnos most ugyanebben a cipőben járok :((( Nekem kb. 5-6 hetesen (uh. szerint)halt el a baba (uh.-on csak 3 mm-es szikhólyagot láttak még, de szívhang nem volt) Tegnap nézték meg másodszor uh.-al, most már a szikhólyag sem látszódott.Nagyon el vagyok keseredve. :( Leírnád kérlek a tapasztalataidat a dologgal kapcsolatban? A dokim azt mondta az én döntésem hogy akarok -e műtétet, vagy várok. Azt mondta életveszélyben nem vagyok,nem leszek.. Én is nagyon félek a műtéttől, és ha egy mód van rá kihagynám... Viszont olyat is olvastam, hogy akinek nem fejezték be műtéttel, az sokkal később tudott utána újra teherbe esni... Babát pedig mindenképpen szertnénk, minél hamarabb... Szóval tanácstalan vagyok. Nálad hogyan zajlott ? Mi lett a vége?

Válaszod előre is köszönöm!

2011. szept. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!