2napos menstruáció után 2 napig nem véreztem, de aztán "újra" megjött (kevés vérzés) mitől?
Nálam így van már évek óta.
Első 2 nap nagyon vérzek. De nem úgy mint a reklámokban, hanem tampont és betét egyszerre és az is sűrűn csere.
Első nap rettentő rosszul vagyok. Görcsölök, meg kb. olyan mintha a méhembe egy kést szúrtak volna, plusz egyik pillanatban megsülök a másikban megfagyok évszaktól függetlenül.
Ugyan ez megy étvággyal is.
Első éjszaka még nagyon fáj a hasam, 1 millió fájdalom csillapító nélkül nem tudok aludni.
Aztán 2 nap után van egy majdnem 1 egész nap amikor semmi.
Utána jóval kisebb fájdalommal és rosszul léttel, valahogy "újra" megjön.
Ez megy megint minimum 2 napon át, de akkor már nem annyira durva a vérzés.
Nalam is hasonlo a dolog 1-2 nap intenziv, 3-4 alig semmi, van hogy el is mulik, 5-6 bejelentkezik megint, de sima tisztasagi is eleg. Altalaban nem gorcsolok, vagy ilyesmi. Eleinte fura volt, de mar megszoktam.
32/N
Tehát akkor ez teljesen normalis?
Viszont elkezdett fájni a mellem is :S van még bő 2 hetem a kovetkezo menszi-ig. sajnos beparáztam, félek, hogy terhesség all e-mogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!