Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájhat hüvelygombától a...

Fájhat hüvelygombától a tampon felhelyezés/kivevés? Vagy esetleg megsértettem magam és azért?

Figyelt kérdés

(Igen, most már tudom, hogy ilyenkor nem lehet használni.. de ezt csak most tudtam meg.)

Szóval régóta küzdök ezzel a betegséggel és próbáltam már menstruáció alatt tampont használni, mivel nagyon erős a vérzésem. Először még 4 éve próbáltam ki, 13 éves voltam és egyik óra előtt rosszul raktam fel, nem eléggé mélyen és egész órán fájt, húzódott, aztán óra után sírva húztam ki kb a wcben. Akkor még nem volt hüvelygombám. Aztán egy ideig hanyagoltam, de egy éve (akkor már volt) megpróbáltam újból, de ha szenvedések árán fel is ment (ha fenn van, nem fáj), kihúzni már nagyon fájt. Tuti nem azért, mert nem volt még tele, mivel mikor kivettem, még plusz vér is folyt ki belőlem. (Bocsi, ha túl nyíltan beszélek róla:( )Ez lehet pszichés vagy tényleg valami maradandó sérülést okoztam magamnak? Esetleg a hüvelygomba miatt? Ja és nincs párom.

2015. márc. 6. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd el a panaszaidat anyukádnak, és menjetek el egy nőgyógyászhoz!
2015. márc. 6. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi fáj konkrétan? A hüvelyed fala, ami akár lehet száraz is, sebes is, gombás is. Vagy az izom? Ha ez utóbbi, akkor gyulladás is lehet.
2015. márc. 6. 15:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Már voltam nőgyógyásznál, szedtem gyógyszert, használtam hüvelygélt(ezt többször is), de nem segített eddig. Vagy ha ismét megyek, mondjam neki azt is, hogy fáj a tampon felhelyezése?

Amúgy inkább a fala, azt hiszem. Szóval szerinted lehet sebes a 13 éves "bakim" miatt? Vagy úgy érted mástól sebes?

2015. márc. 6. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!