Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti melyiket választanátok?...

Ti melyiket választanátok? Nagyon görcsös menstruáció, kevés vér vagy sok vér de egyáltalán nem fáj?

Figyelt kérdés

2015. márc. 12. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Sok vér fálydalommentesen.. Novemberben még mást mondtam volna. De amikor decemberben alig volt mennyiség de olyan fájdalmam volt, hogy néha ülni nem tudtam meg lábam felhúzni stb.. egy kicsit átértékeltem. Első spontán menzesz volt fogamzásgátló óta..
2015. márc. 12. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Mivel volt már, hogy a mentő jött értem, úgy fájt, egyértelműen a másodikat. Kit érdekel, hogy vérzem, ha nem fáj. Még olcsóbb is lenne, ha csak betétre kéne költeni és nem a sok gyógyszerre... Meg nem kéne kimaradnom a munkából.
2015. márc. 12. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A görcsöket kezelni lehet fájdalomcsillapítóval vagy végső soron fogamzásgátlóval, de a vérzés mennyiségét drasztikusan még gyógyszerekkel sem lehet. Mondom ezt úgy, hogy olyan görcseim voltak, hogy az ágyból sem tudtam felkelni. A családban a nők, illetve barátnőim közül többen rettegnek abban a pár napban, fél óránként mennek wc-re és folyamatosan kérdezgetik, hogy ugye nem áztak át. Nem kívánom senkinek.
2015. márc. 13. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Volt mar mindketto.

A masodik terhessegem utan rendszeresen olyan erosen vereztem, hogy a super plusz tampon ÉS ejszakai betet max egy orat birt ki. 2x kerültem a verveszteseg miatt korhazba, mert nem birtam felallni se, annyira legyengultem. Egyszer volt ez miatt kismutetem, utana tovabbi 6 (!) ciklust verzescsillapito gyogyszerrel tudtam vegigcsinalni.

Mindezt ket pici gyerek mellett, a lakast nem tudtam elhagyni.

Ezek utan nem kerdes, hogy szamomra inkabb gorcsok (arra van fajdalomcsillapito es hazipraktika) keves verzessel :$

2015. márc. 13. 13:32
 5/6 anonim válasza:
Inkább sok fájdalom és kevés vér .. 40% vérveszteségem volt amiatt.. Semmim nem fájt soha.. De inkább fájdalom.
2015. márc. 13. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát attól függ mennyire sok a ver nyilvan. 1-es vagyok de ha én jarnek úgy mint az utolsó két hozzászóló biztos én is máshogy lennék vele.

Annyi minden relatív.. A sok/kevés illetve görcsös szavak is. Olyan erős gorcseim voltak már hogy ülni nem tudtam de olyan erős vérzésem nem hogy egy órát ne bírjon ki a tampon (talán a masodik napi első tampon ilyen esetleg) szóval én nyilvan azt irom hogy inkább vérzek. De lenne az a pont amikor atertekelnem.

2015. márc. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!