Szólnátok előre az orvosnak, hogy nagyothallók vagytok?
Figyelt kérdés
Kismama vagyok, és nagyon kellemetlen amikor egy "halkabb" orvost fogok ki, és nem értem mit beszél.De szégyenlem azt is,hogy ilyen problémám van.Mert ki tudja mit gondolna.....hallókészülék nem kell, nincs olyan fokú károsodásom, viszont bizonyított,hogy ha idegesebb vagyok romlik a hallásom.
van akit alapból tökéletesen értek, van akit nem.Van amikor idegesít a légy zümmögése, az óra tik-takolása, van amikor meg se hallom azt se ha szólnak:((((
Ti szólnátok??
Mert a visszakérdezgetés sem kellemes.
2010. febr. 15. 10:08
1/2 anonim válasza:
Én igen!Szólnék.Nem kell szégyelni. :)Más is van így!!
2/2 anonim válasza:
én csak akkor szólnék, ha nem hallom. egyszerűen csak annyit mondanék, hogy elnézést, egy kicsit tudna hangosabban beszélni, mert kicsit nagyothalló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!