Cintikeke kérdése:
Mini tampon+betet kibirja 7oratol 16-ig?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 20:13
1/8 anonim válasza:
Úristen az nagyon sok idő, ez nem túl higiénikus és abszolút nem egészséges. Ha nagyon vérzel akkor a mini tampon 1-2 órán belül átázik, vastag betét valószínű bírni fogja,mert annak az alja kicsit nejlonos..Legalábbis nekem extrém esetben 5 órát kibírt. De a vékony tisztasági betétre gondolsz + mini tampon,akkor nem ,nem fogja kibírni.
7 órától 4-ig nem fogsz se pisilni se kakilni? Már bocs..de ezt kötve hiszem..a wc-n meg kit tudod cserélni bármikor.
2/8 anonim válasza:
attol fugg, hogy mennyire van meg, es hogy milyen tevekenyseget fogsz vegezni.
3/8 anonim válasza:
Ha még ki is bírja, szörnyen egészségtelen.
4/8 anonim válasza:
Éjszakai betét kibír ennyit. Voltam úgy, hogy nem volt nálam, hiába voltam wc-n. De tampont ennyi ideig semmiképp ne hagyj fenn!
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon gyengén van meg talán kibírja -
7/8 anonim válasza:
Hol leszel, hogy ennyi ideig nem tudsz klotyóra
menni
8/8 anonim válasza:
Szinte kizart, pusz a tampont nem szabad ennyi ideig benn hgyni. Jo, valszeg kicsusik, ha megtelt - na, az is eleg gaz -' de akkor is.
Hol a verben leszel, hogy nem tudsz cserelni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!