Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor múlik el már a hüvelygomba?

Mikor múlik el már a hüvelygomba?

Figyelt kérdés
már egy hete kínoz a hüvelygomba, 3 szemes hüvelytablettát kaptam meg krémet is canestent de még mindig viszket, de már csak kívül de ha bekenem az sem jó mert ugyan ugy viszket sőt még rosszabb is. Hétfőn megint megyek nőgyógyászhoz, mikor múlik már el? Nagyon rossz alig tudok menni mert egyből viszket és már megőrülök tőle. Most van életembe elöször ilyen és nem tudom meddig tart.

2015. márc. 8. 21:16
 1/1 anonim válasza:

Hát az hogy meddig tart, kérdéses. Én pontosan 7 hónapig küzdöttem vele, most vagyok kb gyógyult, de remélem csak beképzelem magamnak, hogy újra az leszek.

Van aki évekig szenved tőle.

Lehet félrekezeltek. Vettek kenetet? A canesten hüvelytabi+ krém egyébként nekem speciel semmit sem ért, főleg a krém, ami égetett néha. Ami szuper az a Pimafucin krém. Egyébként ha már elmegyek nőgyógyászhoz, azért annyira foglalkozzon már velem, hogy ne egy olyan gyógyszert írjon fel, amit vény nélkül kapok, az azért van, hogy amíg eljutok hozzá megszüntesse a tüneteket.

Mindenesetre jobbulást!

2015. márc. 9. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!