Menjek el az orvoshoz, ha sokszor kell pisilni?
Már kb. 1 hete kezdődött, fel kellett kelnem éjszaka. Visszafeküdtem, de megint éreztem, hogy kell.
Azóta elmúlt, de vasárnap megint ez volt és ma megint. Szerintem nem felfázás, ha csak néha jelentkezik. De nagyon rossz így, semmit sem tudok csinálni :((
Mit csináljak, hogy jobban legyek?
Igen, menj el orvoshoz, egy vizeletvizsgálat nem ártana.
Egyébként nincs valami ami miatt nagyon stresszelsz? Nekem akkor volt ilyen, iszonyú ideges voltam egy dolog miatt és 10 percenként jártam pisilni, amikor megnyugodtam, elmúlt.
Köszi, mindjárt indulok is! A neten azt olvastam, hogy akkor forduljunk dokihoz, ha fáj is, vagy véres.
Egyébként elég stresszes most minden körülöttem. Nem is gondoltam volna, hogy ez miatt van :(
Nehogy nőgyógyászhoz menj!
Urológushoz, vagy házi orvoshoz.
háziorvoshoz mentem :)
antibiotikumot írt fel, 1 hétig kell szedni. a párom szerint nem felfázás ez, és nehogy szedjem ilyen hülyeség miatt :(
normaflore-t szedtem mellé.
Jobban érzem magam, de néha még mindig rossz. A doki azt mondta, menjek urológushoz, ha nem javulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!