Antibiotikum miatt késhet a menstruáció?
Figyelt kérdés
28.án kellett volna megjönnie (de sose szokott pontosan), nem szedek fogamzásgátlót. 14.től 7napon keresztül antibiotikumot kellett szednem betegség miatt. utoljára 2009ben voltam beteg amiért gyógyszert kellett szednem. lehet hogy ez zavart be? 2-3napja olyan érzésem van mintha megjönne, de semmi
17/L
2015. márc. 4. 20:38
1/2 anonim válasza:
Én is igy vagyok. 500 mg-os amtibiotikumot szedek fertőzés miatt (felfázásból alakúlt ki) nekem 9.-en kell megjönnie de nem érzek semmi fájdalmat a melleimbe pedig 1 héttel azelőtt már érzékeny. Neked sem fáj?
2/2 A kérdező kommentje:
most éreztem, pedig nem szoktam. 6nap késéssel de megjött :)
2015. márc. 6. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!