Nagy leégés, nagyon szégyelem magam, mit csináljak?
Miért kéne magyarázkodnia?
Értelmes felnőtt emberek vagytok, gondolom nem csinálnak belőle nagy ügyet.
1. Honnan tudja, hogy milyen betét van alattad? Meg is jöhetett éppenséggel.
2. Ha ennyire erős az inkontinenciád, hogy vastag pelenkát kell használni, akkor miért nem operáltatod meg magad?
3. Picit kamuszagú a kérdés... Az inkontinencia nem így működik, hogy éjjel bepisilsz, nappal semmi. Ez más. Bocsi
Most mondjam azt, ha ennyi eszed van, hogy nem mész el vele dokihoz, akkor megérdemled?
Tudod, létezik erre intimtorna, stb., de persze, pelenkázd csak magad életed végéig... ha neked jó!
Kedves 8.44 nem jókedvemben kértem tanácsot, vagy inkább nem tanácsot kértem csak valakinek el kelett mondanom.Olyannak aki nem ismer. Ha neked nem volt ilyen problémád nem tudhatod hogy müködik, nappal azért jobb mert óránként eröltetve pisilek, van amikor gyakrabban is és igy elkerülöm hogy mondjuk átázzak.Azért nappalra elég a betét. Nálam ugy müködik hogy nem érzem hogy mikor kel pisilni, semmit nem érzek csak azt amikor nedves ott. Éjjelre azért nem használok nagyobb betétet mert nagyon nehezen lehet a helyén tartani és kényelmetlen éjjel 2 szoros bugyit hordani. A pelenkával csak anyit bajlódsz hogy 4 ragsztóval rögzited és elég egy bugyi.
Az esetröl csak anyi hogy nem vagyok velük közzeli kapcsolatba, nem anyira hogy minden megbeszéljünk, főleg nem ilyen intim dolgokat.
Nem értelek, komolyan. Miért kellene megbeszélni bárkivel, hogy VALEMILYEN betét van alattad? Ami lehet menstruációs dolgokra is! Senkinek semmi köze hozzá!
A másik, hogy miért nem változtatsz ezen? Inkább szégyenkezel? Férjed előtt nem ciki? Én biztosan nem élnék így! Van rá megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!