Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez nagyon ciki? ( menzesz )

Ez nagyon ciki? ( menzesz )

Figyelt kérdés
Szóval. Amikor először megjött, suliban voltam, szünetben szóltam barátnőmnek, hogy megjött ( neki már meg volt fél éve ), de először azt mondta hogy biztos hogy nem, szegényke nagyon megijedt :D de utána mondtam hogy de-de, és hogy tudna e adni betétet, de nála nem volt ... Szólt egy másik lánynak, mert a többi barátnőmnél nem volt, és bejött az a csaj akit nagyon nem bírok, de tök kedves volt, adott kettőt. Na én felvettem, az összes lány ott volt a wc-ben ( így az összes lány jóban van nagyjából az osztályból, szóval hamar híre ment :D ).. A következő szünetben felhívtam anyut. Mondtam hogy anya megjött, erre Ő elkezdett visongani, hogy ez mennyire jó, meg hogy megígéri nem mondja el senkinek bla bla bla .. :D De én azóta egyszer sem használok betétet :s nem érzem magam jól benne, csakis tampon, de az osztályból senki nem használ !! Tök cikinek érzem, anyu azt mondta ez normális de hát .. :( Meg mindenki írta hogy mennyire nehéz nekik, de én fogom és felteszem, nem is érzem.. de a mini nekem kevés, normállal bírom csak ki. Ez baj, vagy ciki szerintetek?

2015. márc. 1. 00:30
 1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Mindenkinek más a jó. Ilyen butaságokon ne lelkizz már!! Pont azért van ennyi féle betét, tampon, mert mindenki mást szeret, más a kényelmes.
2015. márc. 1. 00:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Már miért lenne ciki?
2015. márc. 1. 00:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok :D csak mert mindegyikük mondta, hogy milyen undi meg ilyenek :s én meg ott bólogatok hogy "igen, fujj" és nem is merem elmondani
2015. márc. 1. 11:56
 4/6 anonim válasza:

Jó hát mindenki tudja, hogy ilyen korban a lányok nem feltétlenül normálisak. Utána meg pláne! :D

Ilyeneket miatt ne szégyelld magad. Kb olyan mintha a barátnőid a zöld színt szeretnék te meg a kéket. És szerintük a kék undi. Szerinted mennyi értelme van ennek??

De legalább azt megtudtuk, hogy mi megy a lány wc-ben. :DD

2015. márc. 1. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
próbáld ki a super plust, az adja a legnagyobb biztonságot! :)
2015. márc. 1. 23:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, megnyugtattatok ! :) Rendben, majd ki fogom próbálni:) Ment a zöld mancs ;D
2015. márc. 2. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!