Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Debrecen Klinikán volt már...

Debrecen Klinikán volt már valaki nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
Egy orvos van jelen, vagy a hallgatók is ott vannak? Mert úgy nem szeretnék menni...
2015. febr. 27. 08:50
1 2
 1/13 anonim válasza:
jelen vannak ők is de kérheted hogy ne
2015. febr. 27. 08:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Én volt hogy kifogtam,már fent feküdtem a székben mikor bejöttek a hallgatók,voltak vagy nyolcan...Hát kellemes volt:((Senki nem kérdezte hogy megengedem e??
2015. febr. 27. 08:59
 3/13 A kérdező kommentje:

És a Kenézyről vagy a Bethlen útiról van valami tapasztalatotok?

Mennyi idő után kapni időpontot pl?

Illetve a Bethlen útihoz honnan tudom meg hogy kihez tartozom?

2015. febr. 27. 09:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kismama,akkor mindegy kihez mész,ahhoz kérsz időpontot akihez akarsz.2-3 hétre adnak időpontot,persze függ hogy menyire népszerü az orvos.
2015. febr. 27. 11:45
 5/13 anonim ***** válasza:

Klinikán bizony érhetnek ilyen meglepetések, bár KÖTELEZŐ lenne előre engedélyt kérni tőled, de gyakran nem teszik meg. Feljelenteni utána feltehetőleg nem fogod őket.

Ez az egyik nyomós oka annak, hogy sok külföldi jön ide tanulni az orvosira, mert otthon nem igen van lehetőség az ilyen "gátlástalan" vizsgálatokra.

2015. febr. 27. 12:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez ebben a formában felháborító. Mindig meg kell kérdezni, hogy bejöhet-e a vizsgálatra és azért nem nyolcan.... Ez a SOTEN nem így megy. A baratom oda jart. Ott összesen ketten mehettek be egy vizsgálatra ( a hölgy engedte meg). A doki letakarta a nőt és egy hallgató nyúlhatott be.
2015. febr. 27. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért pont oda mennél?
2015. febr. 27. 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Menj magánhoz inkább
2015. febr. 27. 16:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Kontrollra mennél?
2015. febr. 27. 16:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Kedves 52%, nem tudnád kicsit összeszedni magad és egy üzenetben leírni amit szeretnél?
2015. febr. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!