Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy megy egy vizsgálat a...

Hogy megy egy vizsgálat a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
Még sohasem voltam nőgyógyásznál. (17L) És most sem azért megyek mert elvesztettem a szüzességem, hanem mert úgy érzem valami nincs rendben..néha nagyon fájnak a petefészkeim. Meg az első alkalom előtt meg szeretnék bizonyosodni róla hogy nincs bajom.. :( Szóval nem tudom mire számítsak..segítsetek! :)
2015. febr. 3. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezer ilyen kérdés van. A protokoll vagy 40 éve nem változott, így akár anyukádat is megkérdezheted.
2015. febr. 3. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha még élne, akkor biztos Őt kérdezném..
2015. febr. 3. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Tényleg naponta felteszik ezt a kérdést... keresd ki őket.
2015. febr. 3. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Írtam privátban.

2015. febr. 3. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Női dokit keress első alkalomra, elötte azért könnyebb vetkőznöd és beterpesztened.

Később már nem lesz annyira érdekes.

2015. febr. 4. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
jaj ez a női dokis dolog már nagyon idegel...
2015. febr. 4. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Valóban könnyebb egy női orvos előtt levetkőzni,szerintem is női orvoshoz menjél el inkább.

Hosszú felsőbe menjél el,mert ha le kell vetkőzni akkor a takar picit.

Az orvos előbb beszêlgetni fog veled,kérdezgetni.

Megkérdezheti mikor volt a legelső mensid.

Mivel még szűz vagy és először mêsz el hozzá,ezt mond el neki.

Szűzeket 2 módon vizsgàlhatnak meg hüvelyi úton vagy végbélen ketesztül,utóbbi fiatalabb lányoknál fordul elő.

Az orvossal miután beszélgettél megkér menj a vizsgáló àgyhoz,vetkőzz le alul(zokni maradhat,bugyit,cipőt kell levetni)és feküdj fel az ágyra,tedf a làbad a lábtartóra,csússzál az ágy legvégére.

Ekkor odalép kézzel megvizsgálhat,megnézheti a szeméremajkakat,egy ujjàra vazelint,sikosítot kenhet,ha hüvelyi úton vizsgál és 1 újját a hüvelyedbe teszi belül tapogat,eközben a másik kezével a hadsad tapintatja át,a méh fekvését tapintja ki.

Ezek utàn ha csinál rákszűrést(szűzeknêl is csinàlhat,de ritka)egy kacsa nevű eszközt tesz a hüvelyedbe (ezt az eszközt szét tudja nyitni)és egy pálcikával benyúl és kenetet vesz.

Van orvos aki csinál hüvelyi ultrahangot is,nálam ilyen még sosem volt.(hüvelyedbe egy vékony,hosszú eszközt helyez amivel belülről làt)

Illetve mivel te a petefészkeidet említetted,csinálhat hasi u-t.

Ha végbêlen keresztül vizsgàlna akkor a végbeledbe egy ujjal felnyúl és megtapogat.

Van nőgyógyász,én ezt sem tapasztaltam,aki miután megvizsgàlt,és alul felöltöztél a melled is megvizsgálja,àttapintja.

2015. febr. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!