Trombózis miatt lehet barna hüvelyi folyásom? Voltam nőgyógyásznál mert úgy éreztem valami nincs rendben, barnás folyásom volt ez miatt elsőnek másik fogamzásgátlót írt fel nekem. De utána is a barna folyást tapasztaltam.
Figyelt kérdés
Az orvos vett tőlem kenetet ami negatív lett,az nap amikor nála voltam azt mondta hajlamos lehetek trombózisra és vett is tőlem mintát,március 5-én lesz meg az eredmény,ebben a hónapban ez miatt nem kezdtem el a fogamzásgátlót mert amúgy is nemrégiben egy másik orvos is említette nekem a trombózisra való hajlamom.Most várom az eredményt a trombózis miatt viszont a barna folyásom azóta is van,nem görcsölök közben és nincs semmi más tünetem.Ultrahangot is csináltak már és semmit nem vettek észre.Mitől lehet a barna folyás ?2015. febr. 21. 21:12
1/4 anonim válasza:
Nem függ össze..
Rengeteg dologtól lehet folyás( a trombózistól nem)
3/4 anonim válasza:
ha trombózisveszélyed ellenére fogamzásgátlót szedsz, akkor viszont nagyon hlye vagy.
a barna folyás sokmindentől lehet, pl. nekem méhszájpolip miatt volt.
keress másik orvost, mert ez így elég gyatra.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt is oda írtam hogy már nem szedem a fogamzásgátlót :) köszönöm a válaszokat
2015. febr. 21. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!