Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hamarosan megjöhet?

Hamarosan megjöhet?

Figyelt kérdés
Nem tudom mikor jön meg de már talán közel lehet már sok oldalt,kérdést olvastam az alapján gondolom.Már 1 éve van fehér folyásom.Pár napja elkezdett fehér-fehérebb lenni a folyásom a mellem is érzékenyebb,a derekam is fáj olyan 1-2órán át a hasam kb.4-5percig enyhén görcsöl mostanában egyszer ideges vagyok utánna kedves,nyugodt.2éve nő a mellem és elég erős a szőrzetem is van.Akkor már közel vagyok hetekre?Vagy még lehet hónapokra,évekre??Előre is köszönöm a választ-válaszokat.
2015. febr. 20. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Megjön majd napok múlva...vagy hetek múlva..vagy hónapok múlva...vagy évek múlva

Mégis szerinted belelátunk a szervezetedbe?

2015. febr. 20. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem.De ez előjel mert a barátnőm azt mondta hamarosan megjöhet mert neki is így kezdődött.
2015. febr. 20. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
És??? Az előjelek évekig tarthatnak.
2015. febr. 20. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
és miért kell így beszélni egy tinivel? kérdező nagyobb a valószínűsége annak, hogy hamarosan meg fog jönni, mint annak, hogy még hónapokat éveket kell rá várnod, legyen nálad most már mindig betét, soha nem tudni mikor lesz rá szükséged
2015. febr. 20. 22:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. febr. 21. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!