Már vagy 2 éve van fehérfolyásom de még nem jött meg. Ez normális? Hamarosan megjöhet?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 19:18
1/13 anonim válasza:
Normális.Azt nem lehet pontosan megmondani,mikor fog megjönni,de 16 éves korodig nem kell aggódnod.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 20. 19:46
3/13 anonim válasza:
Ha nem vagy még 16 éves, akkor nem baj ha nem menstruálsz!
4/13 anonim válasza:
A fehérfolyás szerint igen, de amúgy 17,18 éves korodig bármikor megjöhet, az is normális.
5/13 A kérdező kommentje:
13 vagyok.
2013. szept. 21. 09:24
6/13 anonim válasza:
A 06:31-es vagyok. Akkor még 3 évig várj nyugodtan!
7/13 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm mindenkinek!
2013. szept. 21. 09:31
8/13 anonim válasza:
13 évesen még nagyon fiatal vagy!
Majd ha 17 éves elmúltál és esetleg még mindig nem jönne meg, akkor kell orvoshoz fordulnod.
9/13 jegecske válasza:
Semmilyen folyás nem normális! Tessék nőgyógyászhoz menni!
Nem tudom hány éves vagy, de úgy 12-13 éves korra ez rendeződni szokott. Folyás nélkül!!!
10/13 anonim válasza:
A fehérfolyás teljesen normális dolog, szinte minden nőnek van, csak nem egyformán!
Van akinek alig, van akinek sok, nem is igen tud létezni tisztasági nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!