Nektek mikor jött meg? Tudtok hozzá sztorit mondani? Vagy
egy kínos sztoritok a menstruációkról?
13 évesen jött meg.1 ho múlva lettem 14.éppen másnap mentem balcsira táborba. Kinos sztori 😊 nem saját. Helyszín balatonalmádi talán golyatabor.kozepsuli előtt.minden este diszkó,buli.... Egyik csaj fehér szerelésben illegeti a fenekét.erre látjuk hogy elázott teljesen....szegény nagyon égett.velem nem történt ciki sztori.
2015. febr. 20. 17:55
15 évesen jött meg először. Utána fellépésem volt :/ Semmi gond nem lett belőle.
Ciki sztorim egyelőre nem volt :)
2015. febr. 20. 20:02
11 évesen,nem ijjedtem meg,fekvilágosítottak már 9-10 évesen,a többi csajnak 11,5-12 évesen jött meg.És csak 2 csajnak 13 éves kora után,ők cikinek érezték mert már mindenki menstruált,mindenki nemileg érett volt.
Én meg a csajok között menőnek számítottam ha a mensi téma előjött,mindent tőlem kérdeztek meg,meg hogy milyen jó nekem mert már nagy vagyok ☺
2015. febr. 20. 20:40
Ismerőseim közül nincs is nagyon olyan akiknek 14-15 évesen jött volna csak meg,elég későn érők ha azt veszem alapul hogy a lányok előbb fejődnek mint a fiúk,pedig azoknak is 13-14' spermájuk van már
2015. febr. 20. 20:43
5/10 A kérdező kommentje:
Még tud valaki sztorit? Vagy elmondjam az enyém?
2015. febr. 21. 11:44
7/10 A kérdező kommentje:
Egyszer nekem Szombat este jött meg legelőször.Vasárnap reggel vettem észre hogy tiszta vér a pizsama nadrágom.Lementem az emeletről és kiabáltam az anyukám nak ,hogy vérres lett a pizsamagatyám!És utána anyukám megmutatta a betétet.Én tudtam már hogy ez menstruáció,de egy pillantra nemjutott eszembe.Ebbe az volt a kínos hogy a testvéreim meg mindenki felkelt rá nagyon kínos volt XD.
Van ilyen😊
Nekem csak olyan volt,hogy a pizsama gatyám este elcsúszhatot mert nekem is véres lett amikor fel kelltem,de csak anyám vette észre hogy úgy mászkálok reggel.
2015. febr. 22. 11:45
9/10 anonim válasza:
Kb 12 évesen jött meg először. Természetesen pont rokonoknál voltam vendégségbe, több napig :D Nem volt valami nagy mennyiségű, azt se tudtam akkor, hogy mi az. Utána viszont hónapokig semmi... és talán 14 körül állt be rendesen.
2015. febr. 24. 13:48
11 évesen jött meg.
Nem volt túl ciki, reggel jött meg, de a szüleim már elmentek munkába, és még nem voltam otthon ebben a betét-dologban, így picit átáztam, de túléltem
2015. febr. 25. 19:15
Kapcsolódó kérdések: