Tudnátok mondani tapasztalatokat petefészek ciszta műtéttel kapcsolatban? Nagyon félek! 17/l
(Remélem még időben írok) Nekem is laporoszkópiás ciszta műtétem volt, csak nekem akut. Ami azt jelenti, hogy reggel iszonyatos fájdalmakra ébredtem, délután már a műtőben voltam... Úgy, hogy semmi előzménye nem volt. Tehát nekem ez a hashajtó tea, zuhany, beöntés(minek?) stb teljesen kimaradt.
Annyit tennék hozzá még a másik hozzászóló részletes leírásához, hogy műtét utáni éjszaka/délelőtt ágytálat kell használnod.... Én legalábbis nem tudtam kikelni az ágyból, és elmenni a mosdóig, mindig szólni kellett a nővérnek. Elég kellemetlen, dehát ha nem tudsz mást csinálni... A műtét után pedig még pár napig csak görnyedve tudsz járni. Legalábbis nekem eléggé fájtak a sebek, mikor felegyenesedtem. Nagyon húzódtak. Kényelmesebb volt görnyedten, lassan járkálni.
De az első pár nap után tényleg nagyon hamar gyógyul, és egyáltalán nem rémes. Én a varratszedéstől is féltem, de negyedannyira sem kellemetlen, mint egy vérvétel. :) 21/L
Köszönöm, hogy megosztottad történeted! Még időben írtál. 2 hét múlva lesz a dolog... köszönöm a válaszokat mindenkinek!(alternatív gyógymódokkal próbálkoztam egy évig hiába, úgyhogy már nem nagyon hiszek bennük..)
Igaziból az altatástól rettegek a legjobban, nem is annyira a fájdalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!