Pharmatex fogamzásgáló tabletta. Valaki megtudja mondani?
sziasztok. Először szeretnék használni ilyen fogamzásgátló tablettát mert nem szeretnék még havi gyógyszereket szedni,egyéb okok miatt de viszont várnánk a második gyerkőccel :)
nem tudok egy mondatot értelmezni.
"aktus előtt kell behelyezni 10 percet várni mire teljesen hat elolvad...." ez OK.
"3 órán át biztosít védelmet.Amennyiben a közösülést megismétlik, újabb
A védelem biztosítása érdekében a menstruációs ciklustól függetlenül minden közösülés előtt alkalmazza a készítményt."
na már most ha a 3 órában (mit tom én 9től lehet 11ig kb) 2x szeretkezünk a párommal be kell h tegyek mit tudom én 10 felé még 1 tablettát?
nem tudom h igy vagy ha elmult a 3 óra és ugy kell még egy (ez logikusabb nekem)
kérem olyan írjon aki rendszeresen használ(t) ilyen tablettát
köszönöm
tisztázzuk!
ha este szeretkeztünk 1tabletta. ha reggel is akarunk akkor is egy ujjabb tabletta ezzel tisztában vagyok csak a 3órás időintervallumba többször is lehet ugye szeretkeni? mert 3 óra a védelem ....ugye?
értitek ugye???? :DDDD
Ha történik elélvezés, akkor mindig új kell, függetlenül az időtől.
Ha nem történt ejakuláció, akkor pedig max. 3 óra.
De egyébként baromi megbízhatatlan, ha nem alkalmaztok mellette legalább megszakítást, akkor ne lepődj meg nagyon, ha véletlen teherbe esel.
ó basszus. Ezért érdemes volt kiadni a pénzt.hát akkor...1 nap egy durranás...a többi inkább fantázia. elfogy inkább iratok gyógyszert mert akkor 2 napig se fog tartani :)
köszönöm szépen a választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!