Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 évesen használhatok tampont...

14 évesen használhatok tampont? Többi lent

Figyelt kérdés

Idén nyáron Tunéziában fogunk nyaralni, és ha jól számoltam pont akkor lesz meg. Az a kérdésem, hogy a fürdéshez használhatnék e tampont. Ha szerintetek igen, akkor milyen tampont ajánlanátok vagy tanácsolnátok ezzep kapcsolatban. Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat!:)

(2éve menstruálok)

2015. febr. 19. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A patikában lehet venni szüzeknek való tampont.
2015. febr. 19. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Bemész bármelyik boltba(akár a CBA-ba is) és mini tampont vásárolsz,lehetőleg o.b.-t,azt a legkönnyebb használni. Ne akkor próbáld ki,hanem előtte pár hónappal már tegyél be tampont 1-1 alkalommal,mert én pl addig nem tudtam használni,amíg szűz voltam,mivel kényelmetlen volt és fájt. Ha ilyen eset van,arra ne ott döbbenj rá,hanem már előtte. Meg addigra akár meg is szokhatod,ha úgy van.
2015. febr. 19. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:

van az O.B-nak egy direkt ilyen " kezdoknek" valo nagyon mini tamponja, silk touch bevonattal, ami azt jelenti, hogy nagyon konnyu felhelyezni. nem tudod igazabol elrontani, mert erzed, ha nem jo helyre tetted. ( tul melyre nem tudod, nyugi, csak akkor erzed a felrakott tampont, ha nem nyomtad eleg magasra. ) attol ne felj, hogy nem tudod kivenni, hiszen azert van rajta az a zsinor. ( hogy megnyugtasd magad, 1 db-ot szentelj fel arra, hogy jo erosen megprobalod kihuzni belole a zsinort, hogy lasd, hogy szinte lehetetlen eltepni)

egyebkent a minden napi hasznalatra is inkabb a tampont javaslom, mint a betetet, sokkal kenyelmesebb, praktikusabb , tobb oras ules utan nincs az a hulye erzes felkeleskor, mint a betetnel, stb. en mar nagyon regota csak ezt hasznalok, itthon is, es ha megyek valahova akkor is. talan probalhatnad ugy, hogy addig nehanyszor tampont hasznalsz, hogy megszokd, es ne a nyaralason fogj neki rutintalanul.

2015. febr. 19. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Előtte próbálgasd ki.

-Ob mini: rövidebb mint az összes többi

-Light flow: ugyan olyan vastag de már egy centivel hosszabb

Ezzel a kettővel kezd. Valamelyikkel.

-Ha kevésnek tűnik, akkor normál méretűre válts.

Menzesz elején valószínűleg több vér van, végén kevesebb. Erre is gondolj nyaralásnál. Inkább vigyél két méretet mint egyfélét.

2015. febr. 19. 22:41
 5/7 anonim válasza:
Szerintem mindet kipróbáltam,csak az ob mini nem fáj.
2015. febr. 21. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok, szűzen is rendes tampont használok, nem fáj.
2015. márc. 8. 21:46
 7/7 anonim válasza:
én is ma próbáltam ki elősször fürdés előtt. szerintem is próbáld ki előtte mert nem mindenkinek kényelmes . szerintem nagyon egyszerű felhelyezni :)
2015. ápr. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!