Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha szuz vagyok, akkor hasznalh...

Ha szuz vagyok, akkor hasznalhatok tampont? Minire gondoltam

Figyelt kérdés
1x probaltam, de annyira zavart, sertette a huvelyem falat. Igaz, nem volt eros a verzesem, se nem tudtam rendesen felhelyezni, ereztem, hogy ott van.
2014. dec. 12. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
En szuzen hasznaltam mindegyik meretet verzesmennyisegetol fuggoen. Biztos, hogy egesz melyre tetted? Mert, nem nyomtad olyan melyre mint amennyire a tovig nyomott ujad bemegy akkor nem volt a helyen.
2014. dec. 12. 17:14
 2/3 A kérdező kommentje:
A masik gond az, hogy nem merem ovid felnyomni, mert felek, hogy elszakad a madzag, es nem fogom tudni kiszedni.
2014. dec. 12. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Mielőtt felteszed húzd meg a madzagot jó erősen, ha kiszakad akkor dobd el. Ha nem szakad meg, akkor benned sem fog elszakadni. Én minden egyes alkalommal jó erősen megrángatom, és még sose volt problémám. De ezt a leírása is említi, csak nem pont ezzel az indokkal. Ha pedig valamiért mégis bennmaradna, akkor sem kell izgulni, mert ha megtelik könnyen kinyomható haspréssel, ha jól tudom ez is benne van a leírásban. De ha úgysem akkor meg kell kérni egy bizalmast, mondjuk anyukádat, és segít kivenni. De az életemet merném rátenni, hogy erre sosem kerül sor. Én már pár éve használom, és még nem volt gondom vele. Sőt jobbá tette az életemet, mert előtte volt, hogy a 25 perc sétára lévő suliba se jutottam el gyalog, ha megvolt és betétet használtam. Úgyhogy csak bátorítani tudlak, hogy használd!
2014. dec. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!