Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akkor ezenetúl már nem is...

Akkor ezenetúl már nem is használhatok tampont? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nagy vonalakban annyi,hogy hormonális gondjaim jelentkeztek,miután abbahagytam a fogamzásgátlót.Sok más tünettel együtt,a menstruáció elmaradása/rendszertelensége.Endokrinológushoz kerültem,aki Bromoprictin-t írt fel.Már majdnem fél éve szedem ,és egész szépen rendszerezte is a ciklusomat.(Gondolom,hogy annak köszönhető,hogy pontosan jön meg.)Viszont nagyon erős vérzéseim vannak,erős görcsökkel,derékfájdalommal...Ezt az is bizonyítja,hogy szinte nem is rendes vér távozk,hanem alvadt vér.A lényeg,hogy majden egy hete jött meg,de csodálkoztam is ,hogy most nem olyan erős a vérzés.Tampont hordok,erre mikor ma kora d.e. ,kivettem,amit előző éjjel tettem be,megint elkezdett úgy fájni a hasam,mint menstruáció elején szokott,és még a derekam is.És sajnos,(bocsi a gusztustalankodásért) a wc-n ülve,megint alvadt vér jött belőlem.És ez már nem az első eset,hogy észre vettem,amikor kiveszem a tampont,akkor tud csak úgymond, távozni a vér.Szóval ,szinte biztos vagyok benne,hogy a tampon elzárja az utat,és ezek nem tudnak kijönni.Olvastam is valahol,hogy nem tud így tisztulni a szervezeta tampontól,leginkább,ha az alvadt vér.Megijedtem,mert,ha tegyük fel ,újra berakok tampont,és nem várok egy kicsit ,akkor mi lett volna,soha nem tudott volna távozni a vér? Mert már majdnem egy hét eltelt.Bocsi,hogy ilyen hosszúra nyújtottam,csak nem tudom,most akkor már mindig betétet kell használnom? Úgy értem,amíg ez nem rendeződik(Bár,nem tudom,hogy fog-e ,és enyhülni fognak -e a menzik,mert pontosnak,ugye pontos,és eddig fog.gátlót szedtem,tehát nem is volt igazi menstruációm,szóval,lehet,hogy most a jó?Temészetes,hogy ilyen erős,és a fájdalmak is eléggé(?) )Amióta menstruálok,mindig tampont használtam,és el sem tudom képzelni ,hogy ezentúl majd betétet kelljen...:/ Orvosnak persze mondtam,azt mondta ,adjunk neki egy kis időt,mert össze-vissza volt meg,és ez most normális,de már vagy fél éve ez van.

Köszönöm előre is!!

2015. jan. 10. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez NEM tamponprobléma, mindenképpen menj vissza az orvoshoz (vagy keress fel egy másikat), mert az nem normális, hogy alvadt vér távozik belöled.
2015. jan. 10. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:) Persze,tudom,hogy ez nem tampon probléma,csak azt mondom,hogy a tampontól nem tudnak ezek távozni belőlem. Megfogom kérdezni a dokit,bár ő azt mondta,hogy ez most normális,de nekem sem tetszik... :/
2015. jan. 10. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
A tampon nem olyan mint egy dugó. Ha telítődik átereszi a vért.
2015. jan. 10. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az orvos szerint ez normális, akkor sürgösen keress másikat!!!!!
2015. jan. 10. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!