Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik a jobb? Tampon vagy betét?

Melyik a jobb? Tampon vagy betét?

Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 21:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%

Évek óta tampont használok,teljesen meg voltam elégedve vele,de a minap hallottam,h nem tesz jót a hüvelyfal izomzatának...(orvos ismerőstől)

Csökkenti a vérkeringését, így kissé sorvasztja a hüvelyfalat, ami a későbbiekben, pl. szülés, vagy vizeletmegtartás (tudom,h nem a hüvelyből jön ki a vizelet,de a húgycsőre is hat a tamponhasználat!!) elég rossz hatással lesz.

Szóval most próbálom magam rászoktatni a gyakoribb betéthasználatra. Persze, néha a tampon előnyösebb (sport, buli...:) !

2010. jan. 13. 13:57
 22/26 anonim ***** válasza:
19%
erősen betétpárti vok! milliószor kényelmesebb, higiénikusabb, egyszerűbb és szinte lehetetlen vele átázni! részemről csak betét!!!
2010. ápr. 4. 16:08
 23/26 anonim ***** válasza:
20%
betét
2010. máj. 9. 16:18
 24/26 anonim válasza:
79%

abszolút tampon.

aki azt írja, hogy a betéttel kényelmesebb, meg megbízhatóbb annak csak annyit tudok mondani: én tampont használok, viszont azt első pár napon, amikor erősebb a vérzésem, teszek be tisztasági betétet is, így biztosan nem ázok át. :) ennyiben igazuk van a "betétpártiaknak".

viszont szerintem is sokkal kényelmesebb a tampon, mindenféle okból kifolyólag.

2010. júl. 10. 13:38
 25/26 anonim ***** válasza:
79%

én tampont ajánlanám

ma használtam először.1 délutánra elég volt 2.egy betét nálam 1 óráig ha kitart.nagyon imádom már most:Dnajó ez furán hangzott x) de sokkal jobb.nem kell idegeskedni hogy átázik 1 óra után,nem kell rohangálni a wc-re óránként.nem büdös,kívül tiszta marad a nemiszerved,kényelmes,észrevehetetlen.nekem mindig ,,csörgött" a betét:S én nagyon örültem elsőre sikerült jól felhelyezni nem idegeskedtem hogy átázik-e a bugyim.pont ma jött 2 barátom és az a barátom aki több mint barát.így eltudtunk menni sétálni meg minden.ajánlom nekedis.

2010. aug. 22. 22:18
 26/26 anonim válasza:
Mindenképpen tampon, éjszakára ha sok van összekombinálhatod, egy sima 4 cseppes betéttel. Nálam ez a tuti megoldás, az első menzeszem óta.14/L
2017. júl. 20. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!