3/12 anonim válasza:
nekem első
másodiknál eddig mindig átázott
4/12 anonim válasza:
Vérzésnél always-t használok általában, kivéve, ha a libresse akciózik, vagy nincs más a boltban, hóközben pedig carefree-t általában.
6/12 anonim válasza:
Én dm-es Jessa betétet használok, teljesen jó, és csimpánzokon sem kellett a kifejlesztésénél kísérletezni.
7/12 anonim válasza:
Én is dm-es betétet szoktam használni, a Jessát. A Libresse nekem baromi kényelmetlen, folyton félrecsúszik, vagyis nem használható, az Always-zal meg erős vérzésnél simán átázom.
Egyébként csak éjszakára használok betétet, meg ha egy darabig nincs alkalmam cserélni, máskülönben tampon-hívő vagyok,
de éjszakára nekem nagyon bejött a Jessa (für die Nacht). Kételenség átázni :). Nappalra meg, ha muszáj, a Jessa Aloe vera-t használom.
Azért is jó, mert iszonyú sokat raknak egy zacskóba, és egyátalán nem drága. És igaz, környezetbarát is. :)
9/12 anonim válasza:
Én a 2. betét használom évek óta, eddig bevált.
10/12 anonim válasza:
2. nekem bevált.
az always nekem nagyon kényelmetlen volt,mindig csúszkált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!