Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sós! Huvelygombaval (? )...

Sós! Huvelygombaval (? ) ellatnak az ügyeleten?

Figyelt kérdés
Két napja nagyon kellemetlen tüneteim vannak, nem tudom gomba-e vagy esetleg másfajta fertőzés, de szeretném megnezetni. Ha időpontot kérek, az másfél, két hét. Bemehetek így délután az ügyeletre? Meg fognak vizsgálni? Pécsi nőgyógyászati klinika egyébként. Köszönöm szépen!!!
2015. febr. 10. 10:05
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem. Viszont a nőgyógyászati ambulancián fogadnak akkor is, ha nincs előre bejelentett időpontod, viszont akkut panaszod van.
2015. febr. 10. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj magándokihoz.
2015. febr. 10. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:
SOS* A telefon automatikusan javít. Szóval ez akkut esetnek számít? Magandokit nem ismerek igazából, de mindkettőtöknek köszönöm a segítséget!
2015. febr. 10. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ügyeletre tartozik, de ha nem kérsz időpontot, hanem kivárod a sort, akkor sok esetben fogadnak, legalábbis én már mentem így és nem küldtek el.
2015. febr. 10. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
nem az ügyelet reszortja ez
2015. febr. 10. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Katasztrófa ez az egészségügy... magándoki lesz belőle! További szép napot nektek :)
2015. febr. 12. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!