Felfázás és szex?
Mindig rétegesen és melegen öltözök fel mert nagyon fázós típus vagyok, mégis gyakran felfázok télen, pedig tényleg vigyázok. Ilyenkor gyakrabban járok pisilni ami csíp, és előfordul h reggel pisilés után nagyon szúr a hasam alul. Estere ezek a kellemetlenségek többnyire elmúlnak. Most együtt voltam a párommal és pár perc után éreztem hogy nem az igazi, aztán már elkezdett nagyon csípni, szex után meg szinte le sem tudtam ülni. Kb fel ora utan aztan elmúlt a csípés, nem viszketek, nincs rendellenes folyásom sem, úgyhogy úgy gondolom h a felfázás a ludas es nem gombam van..Milyen hazi praktikakkal tudnam magam kikezelni ? A páromnak is kellene kezelnie magat ? Lehet pingpong efektus ? Vagy ha nem leszek felfázva es kikezelem magam akkor visszakaphatom a páromtól ? A valaszokat előre is köszönöm
24/n
Tőzegáfolyás kapcsulát szedj vagy vegyél tőzegáfonyás szörpöt (Méhes-mézes a jó, abban tényleg gyümölcs van, nem aroma és nem 1-2 % gyümölcs).
Ha kapszulát veszel, akkor figyelj arra, hogy csak az legyen benne, ez pl. jó:
Nincs tele minden vacak adalékanyaggal, csak a tőzegáfonya plusz a kapszula anyaga, ami zselatin és titán-dioxid. Nekem ez segített, mikor fel voltam fázva, néhány nap után meggyógyultam. 30 db, ~1000 Ft.
Azt nem tudom, hogy elkaphatja-e a párod, mert attól függ, hogy bakteriális vagy vírusos a betegség, erről orvost kérdezz meg, az a biztos.
Szia!
Saját tapasztalatból írom, hogy ez a "felfázás" nem épp adódik abból, hogy nem öltözöl fel rendesen. Főleg nem ha sokszor vagy egymás után. Ez egy fertőzés, a mai világban a tanga bugyi a legnagyobb okozója, a hüvely és a végbélnyílás nagyon közel van egymáshoz. A kis bacik pedig a végbéltől a hüvelyhez mennek, ezek okozzák a felfázásos tüneteket.
A Canesten gombaölő, a felfázás meg nem gombás fertőzés. Én "odalenn" nem kísérletezgetnék, főleg, ha folyamatosan, egymás után többször ez a probléma.
Menj el orvoshoz, olyan nincs, hogy egészségedre nincs időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!