Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás és szex?

Felfázás és szex?

Figyelt kérdés

Mindig rétegesen és melegen öltözök fel mert nagyon fázós típus vagyok, mégis gyakran felfázok télen, pedig tényleg vigyázok. Ilyenkor gyakrabban járok pisilni ami csíp, és előfordul h reggel pisilés után nagyon szúr a hasam alul. Estere ezek a kellemetlenségek többnyire elmúlnak. Most együtt voltam a párommal és pár perc után éreztem hogy nem az igazi, aztán már elkezdett nagyon csípni, szex után meg szinte le sem tudtam ülni. Kb fel ora utan aztan elmúlt a csípés, nem viszketek, nincs rendellenes folyásom sem, úgyhogy úgy gondolom h a felfázás a ludas es nem gombam van..Milyen hazi praktikakkal tudnam magam kikezelni ? A páromnak is kellene kezelnie magat ? Lehet pingpong efektus ? Vagy ha nem leszek felfázva es kikezelem magam akkor visszakaphatom a páromtól ? A valaszokat előre is köszönöm

24/n

2015. febr. 9. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Tőzegáfolyás kapcsulát szedj vagy vegyél tőzegáfonyás szörpöt (Méhes-mézes a jó, abban tényleg gyümölcs van, nem aroma és nem 1-2 % gyümölcs).

Ha kapszulát veszel, akkor figyelj arra, hogy csak az legyen benne, ez pl. jó:

[link]

Nincs tele minden vacak adalékanyaggal, csak a tőzegáfonya plusz a kapszula anyaga, ami zselatin és titán-dioxid. Nekem ez segített, mikor fel voltam fázva, néhány nap után meggyógyultam. 30 db, ~1000 Ft.

Azt nem tudom, hogy elkaphatja-e a párod, mert attól függ, hogy bakteriális vagy vírusos a betegség, erről orvost kérdezz meg, az a biztos.

2015. febr. 9. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Saját tapasztalatból írom, hogy ez a "felfázás" nem épp adódik abból, hogy nem öltözöl fel rendesen. Főleg nem ha sokszor vagy egymás után. Ez egy fertőzés, a mai világban a tanga bugyi a legnagyobb okozója, a hüvely és a végbélnyílás nagyon közel van egymáshoz. A kis bacik pedig a végbéltől a hüvelyhez mennek, ezek okozzák a felfázásos tüneteket.

2015. febr. 9. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Mit tudok ez ellen tenni házilag? Orvoshoz nem szeretnék menni, mert nincs nagyon idom, és amire adna idopontot addigra meggyogyulnak.....Canesten kombit az segíthet ilyen problémán? Használhatná a párom is a krémet?
2015. febr. 9. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:

A Canesten gombaölő, a felfázás meg nem gombás fertőzés. Én "odalenn" nem kísérletezgetnék, főleg, ha folyamatosan, egymás után többször ez a probléma.

Menj el orvoshoz, olyan nincs, hogy egészségedre nincs időd.

2015. febr. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!