Felfázás vagy mi ez a vérzés?
Sziasztok!
Kb 2-3 hete jelentkezett először az, hogy pisiléskor szúr és éget (mint felfázásnál) . Hagytam hátha elmúlik, lassan csökkent is a fájdalom majd szinte teljesen elmúlt. Aztán múlthéten lefeküdtünk a barátommal és vérzés jelentkezett. (Bár ez lehet a fogamzásgátlótól is , mert nemrég kezdtem el szedni.) A szex után pár órával újra kezdtek jelentkezni a felfázás tünetei nagyon erőteljesen majd lassacskán most is elmúlt.Ma ugyanez történt. Lefeküdtünk, a múltkori vérzés óta pecsételő vérzésem volt, de a mostani szex közben megint felerősödött, pont mint a múltkorinál.
Remélem tudtok segíteni!
nem értem mi köze lenne a hüvelyi vérzésnek a felfázáshoz?????
ORVOS!!!!
vérzés mentes időben csináltass egy vizelet labort, menj el urológiára. de ne várd ki a sorodat menj időbe és mikor kijönnek papirokért mondd, hogy adjanak papirt, és edényt. engem egyszer letoltak, mert kivártam a sorom, és hogy vizeletvizsgálati lelet nélkül mit akarok ott???
szóval szerintem kettő közt semmi összefüggés.
2-3 hét óta csak hagytad hátha elmulik az égő szurás!!!
gratulálok!!!
nagyon felelőtlen vagy. minek neked még szex, ha magadra sem tudsz vigyázni??? :-(
csodálkozom, hogy a barátodnak még nincs valami frászkarika baja(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!