Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nem élek még szexuális...

Ha nem élek még szexuális életet, és elég szűk a vaginám, szerintetek használhatok intimkelyhet?

Figyelt kérdés

Sajnos a tamponnal most szüneteltetnem kell,azt használtam eddig.Viszont a betétet nem bírom..:/ Ezért szeretném kipróbálni az intimkelyhet.

Előre is köszönöm,a segítséget!

2015. febr. 8. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a szűzhártyád útban lesz a kehelynek
2015. febr. 8. 18:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt olvastam,hogy nem kell annyira feltenni,mint a tampont,szóval ,akkor az elvileg nem lehet akadály...
2015. febr. 8. 18:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem ezt a nődokimtól, és azt mondta, hogy ő nem ajánlja. Egyáltalán nem egészséges, akárki akármit mond róla. Amúgy meg a legkisebb is 4 cm átmérőjű asszem. Nem hinném, hogy kényelmes lenne.
2015. febr. 8. 19:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen,egyébként már én is kezdek elbizonytalanodni. :/ Utána olvastam,és elvileg az sem tesz jót az izmoknak ,hogy folyton feszítésben vannak tőle,vagy valami ilyesmi.Nem érzem magamat túlzottan jól a betéttel,meg rájöttem,hogy iszonyú nagy kárt is okozok vele.Mármint,a környezet szempontjából,meg 5 percenként,azért mégsem cserélhetem és így is sokat dobok ki,ami ki tudja,hogy bomlik el,ugye...Ezért már arra gondoltam,hogy veszek moshatót,ami tudom,hogy még borzalmasabb,abból a szempontból,hogy még annyira sem tudod ,talán sűrűn cserélni,de legalább,a környezetet nem szennyezed vele.
2015. febr. 8. 20:12
 5/13 anonim ***** válasza:
mi a gondod a tamponnal?
2015. febr. 8. 20:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként,tényleg 40 mm-es átmérőjű a legkissebb,egyedül a Melunának van olyan,ami 38mm -es de hát az sem sokkal lehet kellemesebb..
2015. febr. 8. 20:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát,sokan mondták,hogy hülyeség,de mivel nekem elég erős menzim van,és hirtelen jön meg,(nem biztos,lehet,hogy én gondolom rosszul)de szerinte vagy az van,hogy a tampon nem tudja magába szívni a hirtelen felgyülemlett vért és alvadt vér lesz belőle,vagy a már eleve alvadt vért nem tudja beszívni,de a legutóbbi menstruációmnál ,miután már a vége felé nem használtam tampont,újra kezdtem érezni,meg az elején is alvadt vérek jöttek,és a tampon mellett is.Elég hülyén írtam le,nem tudom ,érthető-e ,de szerintem a tampont,egyszerűen nem engedi ki azt,aminek ki kellene jönnie.Most megpróbálom betéttel,és ,ha már egyáltalán ne is lesz alvadt vér,akkor valószínű,hogy a tampon lehetett a ludas.
2015. febr. 8. 20:19
 8/13 A kérdező kommentje:
nem újra kezdtem érezni,hanem vérezni,bocsi!
2015. febr. 8. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
...az nem alvadt vér, hanem nyálkahártya darabok... ha meg nem elég a mini betét, cserélj normálra és nyugodtan cseréld 2 óránként
2015. febr. 8. 20:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Értem,hátremélem,hogy akkor tényleg nem alvadt vér,de a betéttel ,nem az a baj,hogy átázik,hanem érzem,hogy nem vagyok "tiszta" ott lent tőle
2015. febr. 8. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!