Holnap után fogok keringőzni, és ma megjött. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mindig fáj tőle mindenem és nem szeretnék így táncolni..Hogyan lehet elállítani?2015. febr. 5. 20:37
2/9 anonim válasza:
Elállítani nem lehet, de komfortosabbá tudod tenni. Betét helyett használj tampont, és vegyél be fájdalomcsillapítót, hogy ne legyenek fájdalmaid.
3/9 anonim válasza:
Fájdalomcsillapító, No-spa. Elállítani nem tudod. Neked még a harmadik napon is ilyen rossz? Melegvizes zuhany segít? Előtte akkor mindenképp áztasd magad egy ideig. Engem nagyon ellazít pl. Elállítani tényleg nem tudod, viszont vannak illóolajok, amik elvileg segítenek.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) nekem 8-9 napig szokott tartatni, és erősen sajnos..és végig fáj mindenem..
2015. febr. 5. 21:19
5/9 anonim válasza:
Azért a 8-9 napig tartó erős vérzéssel én lehet elmennék nőgyógyászhoz. Ez így nem oké szerintem.
6/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz a menzeszeddel, kapcsold ki a fejedből. Tampont fel, aztán jónapot... Fájdalmat meg lehet jól enyhíteni és a mozgás is segít.
8/9 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászt inkább kihagyom.. :))
Köszönöm! :)
2015. febr. 14. 09:52
9/9 anonim válasza:
Szia!
5-ös vagyok. Te tudod, de lehet szükséged lenne egy kivizsgálásra. Hidd el, lehet, hogy valami apró probléma okozza a hosszú, erős vérzést, talán egy kúra segíthet rajta, és egy életre megoldódna a problémád. Nem érné meg az az 5 perc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!