Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami ciki élményetek...

Van valami ciki élményetek mensivel kapcsolatban? amikor először megjött, hány évesek voltatok? Hol voltatok? Kinek mondtátok el?

Figyelt kérdés

cikis sztorik is jöhetnek :D

12/l

2015. febr. 2. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:

14 éves korom körül annyira erősen megvolt, hogy a betét alig bírta, felültem a vonatra, és mire beértem pestre kb 40-50 perc annyira átáztam, hogy alig tudtam eltakarni, szerencsémre tél volt és hosszú kabátom...

Azóta tampont használok.

2015. febr. 2. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy osztálytársamnak az óra közepén jött meg először, és összevérezte a padot. Még ma is emlegetjük az osztálytalálkozókon. :)
2015. febr. 2. 17:34
 3/5 A kérdező kommentje:

:D köszi a válaszokat

jöhetnek még :)

2015. febr. 2. 18:15
 4/5 anonim válasza:

Szia :)

Én 13 éves voltam mikor először megjött, és egy születésnapi medencés partyn voltam! Hála Istennek pár percell hamarabb megjött, mint ahogy a vízbe mentem volna.... :D de így is tossz volt.

Meg általánosban úgy 4-es lehettem hogy úgy átáztam én is hogy alig tudtam eltakarni. Ráadásul másfél-2 órát kellett utaznom haza! :D

2015. febr. 2. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:

14 voltam, apának mondtam el és otthon történt.

Nekem a szexuális élet megkezdéséig (24 éves koromig) okés volt, de utána mindig annyira sok jött egyszerre, hogy azonnal átáztam, nagy betét ide vagy oda. Na, onnantól kezdve csakis tampon, éjszakára is.

2015. febr. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!