Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cystak elleni teakeverék! ?...

Cystak elleni teakeverék! ? SEGÍTSÉÉÉG! A TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a receptet!

HOGY KEEEEELL????? MI?

6 Hetes kúra

--------

3 csomag körömvirág

1 csomag cickafark

1 csomag csalán

Ezt összekeverni ( Hogy értik ezt hogy összekeverni? Ezt az 5 csomagot?)

1 csésze vízhez 1 evőkanálnyi kell! ( Miiiiii?)

Naponta 1,5 liter meginni ebből ( Stimt :) )

?! Plussz reggel és este 1 csésze zsurló és korpafű tea (1:1 arányban) (MIIIIIII? Nem értem.....) és bele 3-5 csepp madársóska kivonat! ( Stimt :) )

Segítsetek megfejteni ezt a receptet, mert nem értem.....

Kérlek ne szóljatok le, de olyan hülyén van megfogalmazva!

Köszönöm a válaszokat,

#PCOS #ciszta #teakeverék #ciszta elleni teakeverék #cyszta elleni teakeverék
2015. febr. 3. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez egy hülyeség, már bocs, a 3 gyógynövényből a csalán és a körömvirág rajtad semmit nem segít, nincs olyan hatása, a cickafark az egyetlen, amit ciklusstabilizálásra és gyulladások ellen használnak, de igaza van az elsőnek, lehet, hogy többet ártana, mint használna.

7 cm-es cisztával hogy hogy nem műtenek? Különösen ha folyamatos fájdalmad van??? A helyedben addig járnék orvoshoz, amíg érdemi kezelést nem kapok. Hormongyógyszert kaptál cisztakicsinyítés miatt? Először ezt szokták megpróbálni. De folyamatosan nézni kellene a ciszták méretét is, ha valamennyit rendszeresen csökken, akkor nem szoktak ilyen nagyságnál rögtön műteni.

2015. febr. 3. 14:45
 12/17 A kérdező kommentje:

2 dokinál is voltam. EGYIKSEM adott semmiféle gyógyszert!!!

Az utolsónak mondtam hogy nagyon erős fájdalmaim szoktak lenni. Felháborító! 21 éves vagyok, és úgy érzem mivel fiatal vagyok nem vesznek komolyan!!! Vagy nem tudom....

Most Márc. 12-ére kaptam időpontott a Flór Kórházba, d lehet előtte megpróbálok az egyik ott dolgozó doginak a magánhelyére elmenni, és onnan ha műteni kell mehetünk a Flórba....nincs jobb ötletem.

De ez hogy nem csinálnak semmit sem! Nagyon idegesítő!

2015. febr. 3. 14:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom, addig kell orvoshoz járni, amíg valamelyik nem tesz valamit. Az felháborító, hogy még gyógyszeres kezelést sem kaptál. Ha nincs változás és nagyobb fájdalmaid vannak, én megpróbálkoznék egyszer talán ügyelettel is, hátha ott kivizsgálnak normálisan.
2015. febr. 3. 14:54
 14/17 A kérdező kommentje:

Mondták is meg én is elgondolkoztam azon, hogy ha a mentők vinnének be ott azonnal megvizsgálnának meg a műtétet is megcsinálnák sűrgősségin!

Szegény párom mikor rámjönnek ezek a borzasztó fájdalmak nem is tudja mit csináljon olyan kétségbe van esve....

És SEMMIT nem adtak!!! Semmit. Még úgy sem hogy már 6-7 és 4-5 cm-es cisztáim voltak nyáron!!!!

2015. febr. 3. 14:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen cystákról van szó, de ez a katyvasz semmit nem ér. Egy orvos.
2015. febr. 3. 19:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó nagy ciszták
2015. febr. 21. 08:21
 17/17 anonim ***** válasza:

De honnan van neked ez a recept?

Dokitól

2015. febr. 21. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!