Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cystak elleni teakeverék! ?...

Cystak elleni teakeverék! ? SEGÍTSÉÉÉG! A TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a receptet!

HOGY KEEEEELL????? MI?

6 Hetes kúra

--------

3 csomag körömvirág

1 csomag cickafark

1 csomag csalán

Ezt összekeverni ( Hogy értik ezt hogy összekeverni? Ezt az 5 csomagot?)

1 csésze vízhez 1 evőkanálnyi kell! ( Miiiiii?)

Naponta 1,5 liter meginni ebből ( Stimt :) )

?! Plussz reggel és este 1 csésze zsurló és korpafű tea (1:1 arányban) (MIIIIIII? Nem értem.....) és bele 3-5 csepp madársóska kivonat! ( Stimt :) )

Segítsetek megfejteni ezt a receptet, mert nem értem.....

Kérlek ne szóljatok le, de olyan hülyén van megfogalmazva!

Köszönöm a válaszokat,

#PCOS #ciszta #teakeverék #ciszta elleni teakeverék #cyszta elleni teakeverék
2015. febr. 3. 10:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ne igyál ilyeneket kérlek!

A cickafark nagyon megzavarja a hormonokat, így nagyon nagy esély van rá, hogy csak még több cisztád lesz tőle.

Azért mert valami gyógynövény, még nem lehet össze-vissza használni, ahogy gondolod, vagy ahogy a neten írják.

Ha szakember javasolja, csak akkor használd.

2015. febr. 3. 11:02
 2/17 anonim ***** válasza:
Ennél értelmesebb megfogalmazás nem létezik szerintem.....
2015. febr. 3. 11:05
 3/17 A kérdező kommentje:

Ugye?

Értelmezhetetlen....És mindenhol így van fent az interneten.

De mostmár kezdem érteni, talán mindenből 1 csészéhez 1-1 kanállal kell? Úgy összekeverni...

1-es válaszoló, rengeteget olvastam és aki ezt itta mindenkinek JÓ hatással volt rá, nem hiszem hogy orvosi engedély kellene ahoz hogy egy gyógynövényt lehessen inni!

Mikor az emberek régen nem tudtak mindennel orvoshoz futkározni akkor szerinted mivel kúrálták magukat?

Gyógynövényekkel.

Vagy van valaki akinek ártott gyógynövény? Én nem hallottam róla, de HA volt, van valaki akkor azt kérem írja le a tapasztalatát.

2015. febr. 3. 11:16
 4/17 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet gyógynövényt használni. De régen sem csak úgy össze-vissza használták, hanem aki értett hozzá, az mondta meg, hogy mit, hogyan, stb.

Nem is orvosra gondoltam, hanem szakemberre!

Egyébként meg nyilván azért írtam, mert ismerek olyanokat, akiknek ártott. Köztük nekem is.

Egyébként meg mit nem lehet érteni?

Összekavarod az 5 csomagot és ebből a keverékből teszel 1 evőkanányit a vízbe.

2015. febr. 3. 12:03
 5/17 A kérdező kommentje:

Jól vanna na :)

Nem kell leharapni a fejem...

Én csak nem hallottam még arról hogy ártani is tud ilyen....

Neked mi problémád lett tőle? Elmondod?

Ha gyógynövény boltban megkérdezem az ott dolgozót az jó?

Lehet úgy van ahogy mondod a keveréked, de az is lehet hogy mindegyik csomagból egy egy kanál a csészébe. Nem?

Mert ha az egészet keverem össze nem biztos hogy mindegyikből ugyanannyi PORCIÓ :D jut a csészébe

Nem?

2015. febr. 3. 12:21
 6/17 anonim ***** válasza:

Na ezért sem szabad használni. A neten ezer féle recept van. Én pl. ilyet még nem láttam, hogy az 5 csomagot kell összekeverni, és ahogy írod, akkor nem is tudod, hogy miből mennyi került éppen 1 kanálba. De 1 csésze vízhez nem tudsz mindegyikből 1 evőkanállal tenni. Szóval nem jó ez sehogy sem.

Nem, a gyógynövényboltban az a lényeg, hogy megvedd, amit el akarnak adni, ezért nem biztos, hogy ott megfelelő választ kapsz.

Természetgyógyászt kérdeznék meg, aki foglalkozik ilyennel. Illetve vannak nőgyógyászok, akik egyben természetgyógyászok is.

2015. febr. 3. 12:24
 7/17 A kérdező kommentje:

Hmmm....

Igaz, Na erre jó a gyakori kérdések.

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.

Nekem petefészek cisztám van a jobb oldaliban 7 cm-es, a balban 5 cm-es.... :/

Jah.... De megkérdezek egy természetgyógyászt.

2015. febr. 3. 13:54
 8/17 anonim ***** válasza:

És nem műtenek? Ezek már elég nagyok.

Nekem már volt egy műtétem :( És azóta ki is újult.

2015. febr. 3. 14:01
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem. Ráadásul már olyan fájdalmaim vannak hogy néha elviselhetetlenek....

Magán dokinál voltam 23 eFt-ot otthagytam és le se s***t!!! Már párdon....

Tavaly márciusban vették észre akkor mégcsak 1-2 cm-es volt a jobban, a balban nem volt, azt mondták hogy felfog szívódni....

Hát csak nem jött meg csak nem jött meg, nyáron visszamentem akkor már a jobban 6-7 cm-es volt a balban meg 4-5 cm-es.....

Azóta eltelt fél év és már olyan rosszulléteim vannak tőle, meg mintha késsel szúrkálnák az alhasamat. Rettenetes fájdalom.... :(

2015. febr. 3. 14:22
 10/17 anonim ***** válasza:

Menj el másik dokihoz. Ne magánhoz. Nem tudom, nálatok hogy van. Nálunk van több rendelőintézet is, de oda nem érdemes menni, mert úgy is klinikán műtenek. Tehát érdemes olyan dokihoz menni, aki eleve a klinikán rendel.

Nekem is pici volt, de 2 havonta kellett mennem kontrollra, így észre is vették, hogy megnőtt 8 cm-re, azonnal elő is jegyeztek műtétre. Mondjuk én is éreztem, annyira fájt a hasam, hogy nem tudtam lábra állni.

Szóval ne hagyd annyiban. Azért mert ez az orvos nem vett komolyan, más nem biztos, hogy ilyen.

2015. febr. 3. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!