A barátnőm teljesen megőrült mit tegyek?
2015. febr. 2. 05:03
Igaza van az első válaszolónak. Csak a középpontban szeretne lenni a nőd. Feltűnési viszketegség.
2015. febr. 2. 05:37
Ha most ráerősítesz, és megteszed, ami el akart érni, csak megerősíted benne ezt a viselkedési formát, és még jó párszor fogja használni, ha gondja van.
2015. febr. 2. 06:21
Egyébként meg szólnék a szüleinek. Ez elég komoly dolog, már könnyen lehet pszichiátriai szint. Az öngyilkossággal való fenyegetőzés az esetek egy részében az utolsó vészharang, szóval ez az a pont, amikor minden eszközt be kell vetni (még ha kamu is, ezt nem tudhatjuk, de ha kamu sincs minden rendben a fejében).
Ha szólsz a szüleinek, és elviszik pszichológushoz, akkor jobban lesz.
Ha aggódsz, ideges leszel, és eléri, amit akar, akkor ahogy az előbb írtam, csak megerősíted benne ezt a viselkedési formát.
2015. febr. 2. 06:24
5/10 A kérdező kommentje:
Már járt pszichológushoz de semmit nem használt..meg már egyszer be gyogyszerezte magát és kórházba is volt miatta kimosták a gyomrát..amikor mondtam neki hogy menjen akkor azt mondta hogy senki nem érti meg a gondját és minden közelebbi ismerőse elküldi pszichológushoz és mindenki azt hiszi róla hogy bolond és még én se értem meg és el akarom küldeni.A szülőknek szólás meg azért nem mert megkérte hogy ne szóljak nékik és nem is akarom hogy engem is bele vonjanak..
Ez a legrosszabb! Nincs betegség tudata! Beszélj a szüleivel. Vigyék el erőszakkal, ha kell orvoshoz.
De hosszú távon ne tervezz vele. Ő beteg! Orvosi kezelésre szorul.
2015. febr. 2. 09:14
Fogadd meg amiket leírtak. Nem hinné róla senki, hogy bolond, csak beteg! Szólj a szüleinek, ha tényleg felelősséget érzel iránta. Csak 15 éves!!
2015. febr. 2. 09:21
Hagyd ott a pitsába, ne tedd tönkre magad egy mentálisan beteg ember miatt!
És, hogy tudd: ha öngyilkossági kísérletbe megy, arról CSAK Ő tehet, az Ő döntése, NEKED SEMMI közöd nincs hozzá - ha azzal vádol, te tehetsz róla, akkor SEM!
2015. febr. 2. 13:58
9/10 anonim válasza:
szeresd minnél jobban és majd megnyukszik :))
2015. febr. 2. 14:48
10/10 A kérdező kommentje:
Megmentettétek az életemet, pláne azzal az utolsó előtti válasszal ami erőt adott az elhagyására :) Rá egy párhónapra össze ismerkedtem egy angyalal és azóta is együtt vagyunk :) A volt párom meg pszhichológiára jár de már jól van:)
Kapcsolódó kérdések: