Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes lehetek-e? Mitcsinaljak...

Terhes lehetek-e? Mitcsinaljak? Meddig varjak?

Figyelt kérdés

A baratommal szilveszterkor.azaz jan.1-en hajnal 4korul tortent meg a dolog.ovszer.nelkul de idoben kivette.tutira!!aztan 2.-an pedig megjott. aztan januarban mar csak 2-3szor fekudtunk le.akkoris ovszer nelkul de mindig kivette idoben!! aztan meg 29.-en lefekudtunk megegyszer.30.-an kellett vna megjonnie.de nemjott.es ma sem meg!!

terhes lehetek???mitcsinaljaaak?nem merek szolni anyanak!!!meddig varjak h megjojjon? segitsegek legyszii

2015. jan. 31. 10:15
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
uristeeen.de mit csinalnak vld.? es elaltatnak kozben?
2015. jan. 31. 15:22
 22/36 anonim ***** válasza:
47%
Nem, nem altatnak el. Vákuummal kiszívják az embriót, gyakorlatilag kiporszívózzák a hüvelyed.
2015. jan. 31. 15:26
 23/36 anonim ***** válasza:
26%
Így van, de előtte tesznek fel egy tágítót, ami szintén nagyon fáj, és nagyon megalázó, mert egy szobában fekszel olyan váradós nőkkel, akik nagy pocakkal a babájukért aggódnak.
2015. jan. 31. 15:29
 24/36 A kérdező kommentje:
...akkor.inkabb meghalok
2015. jan. 31. 15:34
 25/36 anonim ***** válasza:
32%
Dehogyis, szerintem most nem vagy terhes, de most, hogy ezeket tudod, már okosabb vagy és vigyázni fogsz magadra. :) Semmi baj nem lesz, ha odafigyelsz!
2015. jan. 31. 15:35
 26/36 A kérdező kommentje:

de nem olyan a menstruaciom mintszokott lenni.hanem mintha folyna..

en nem elnem tul azokat a dolgokat amiket leritak.mar kajak elajulok..

2015. jan. 31. 15:38
 27/36 anonim ***** válasza:
32%
Ha folyik akkor az bővebb, mint szokott? Arra figyelj, hogy kevesebb-e vagy rövidebb ideig tart-e, mint máskor. Ne pánikolj! Nem tudsz venni egy tesztet? Más is túléli, ne gondolkozz így kérlek!
2015. jan. 31. 15:41
 28/36 anonim ***** válasza:
49%
Dehogy halsz meg :) Elhiszem, hogy beijedtél, de őszintén: megérdemelted ezt az ijedséget, felelősségteljesebb leszel tőle. Eddig is tudnod kellett volna, mivel játszol minden alkalommal, mikor védekezés nélkül engedsz a barátodnak.
2015. jan. 31. 15:42
 29/36 anonim ***** válasza:
63%
Menj el most tesztet venni ha tudsz! És ne pánikolj! Mostmár mindegy, ha pánikolsz, csak rosszabb lesz. És most ne azon gondolkozz, hgy elveteted! Az még a jövő zenéje, sőt jobb esetben nem az, mert kiderülhet, hogy nem vagy terhes. NYUGI, minden rendben lesz!!
2015. jan. 31. 17:25
 30/36 A kérdező kommentje:

aahh tudom jol h megerdemlem.istenem mimdent megadnek azert h ne legyek terhes.

es am.igen.bovebb.folyekonyabb.de koszonom figyelek ra es majd irok h mi lett.

koszonom a biztato szavakat..aranyosak vagytok.tudom h azthiszitek hulye vagyok es en is tudom magamrol de azert koszonom h nem fikaztok le rogton h de nyomorek vagyok stb

2015. jan. 31. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!