Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az általános nőgyógyászati...

Az általános nőgyógyászati vizsgálatnál a kenetből megállapítják, ha petefészekrákja van valakinek? Vagy ilyenkor csak a méhnyakrákra végzik a szűrést?

Figyelt kérdés

2015. jan. 29. 19:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Remélem, hogy tényleg csak a menstruációmmal van kapcsolatban vagy a táplálkozásommal. A nőgyógyásztól annyira nem félek, mert most sem csinált velem szinte semmit sem csak hogyha valamilyen műtétről vagy más vizsgálatról lenne szó például amihez tű kell vagy szike vagy bármi ami átmegy vagy megvágja a bőröm, akkor nekem ott végem. Én teljesen komolyan mondom, hogy még ha az életem múlna rajta akkor sem bírnám ki. Nálam a vérvétel a maximum, de ott is olyan rohamot kapok, hogy alig kapok levegőt meg minden :(
2015. jan. 29. 19:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyugi!Az orvos a vizsgálat soran megtapogatja,nyomkodja kézzel a hasadat is.Ha valami gyanus akkor azt érzi,mert meg vannak nagyobbodva a petefészkek,vagy a méh...Szóval ne aggódj.
2015. jan. 29. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!