Volt már valaki Dr. Jimenez Ortega Luis German-nál nőgyógyászati kezelésen? Milyen orvos?
Én újabb terhességgel mentem hozzá (előtte másnál voltam), nekem az nem tetszett, hogy mindenre rá kellett kérdeznem, magától semmit se mondott. Ezt megtetézték az asszisztensei is, akik 3-an egyszerre beszéltek hozzám, és ha visszakérdeztem, türelmetlenül beszólogattak.
Az viszont rosszul esett és meglepett, hogy ilyeneket mondott ez a doki: tényleg meg akarja tartani a terhességet? el is köttethetné magát./ ..Mikor mondtam, h sok gyereket szeretnék, azt mondta: úgyis csak 3 fér bele, akkor is ha nem császárral szülök. (ez meg nyilván hülyeség)
Mivel ő egyébként általános orvos, nőgyógyász és endorkinológus, ezért azt gondoltam, h jó szakember, de annyira nem szipmi, hogy inkább megyek vissza a magándokimhoz. Ő legalább sebész is, és tudja, hogy nem csak 3 császárt lehet megcsinálni minimális kockázattal.
Szia Kedves Kérdező!
Én hozzá járk nőgyógyászatra és terhesgondozásra egyformán,őt választottam mert nagyon lelkiismeretes és figyelmes orvos,és természetesen körültekintő. Én a Dél-Pesti Kórházban fogok szülni,és jeleztem neki,hogy nála szeretnrék,több leendő anyuka is jelezte neki ezt és elintézte azt,hogy ,hogy ezt lehessen orvosolni. Nagyon lelkiismeretes mégegyszer mondom,segítőkész és aranyos orvos nagyon.Csak ajánlani tudom! ;)
Igen, voltam, az érdi rendelőben. Sose voltam még itt a rossz hírek miatt, de gondoltam ő új, nem lesz vele gond.
Kedves volt, szimpatikus. Ha így marad továbbra is, azt hiszem megtaláltam az orvosomat, a dr úr személyében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!