Szedules aluszekonysag faradtsag mitol lehet?
Figyelt kérdés
ma delelott nagyon erosen elkezdtem szedulni mintha mindjart osszeesnek. napok ota 10kor lecsukodik a szemem es reggel 6kor kelek de nem vagyok veszesen faradt. 17 eves lany vagyok, ciklusom ket hete volt szoval nem hiszem hogy terhes lennek bar kezdek aggodni, mivel ma mindket petefeszkem fajt, nem szur, nem gorcsol csak faj. egy hete meg vagyok fazva. nem tudom mi lehet.2015. jan. 29. 13:54
11/12 A kérdező kommentje:
hat mostanaban eleg sokat idegeskedem az igaz...
2015. jan. 29. 18:43
12/12 anonim válasza:
A stressz mindezt okozhatja! Ezt legelőször is írtam! És különösen ebben a fénytelen, vitaminszegény időszakban sokkal nagyobbat üt, ha idegeskedsz, vagy feszült vagy! Úgyhogy én a helyedben elsősorban erre gyanakodnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!