Szedules aluszekonysag faradtsag mitol lehet?
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
A szédülés, aluszékonyság vérszegénység, vitaminhiány és/vagy fényhiány miatt lehet. Szedj vitamint, egyél gyümölcsöt, zöldséget, szedj D-vitamint (napsütést pótolja valamelyest), vagy ha tudsz, járj szoliba, szaunába.
A petefészked meg valószínűleg ovuláció miatt fáj, azt írod, két hete volt meg, akkor pont félidőben járhatsz, amikor vannak ovulációs tünetek, általában fájdalom vagy folyás.
A terhességnek nem a petefészekfájdalom a tünete. PMS a menzesz előtt másfél héttel is jelentkezhet, legyengült fizikai állapot vagy stressz esetén erősebbek a tünetei is. Ha félsz a terhességtől, tesztelj.
Én is pont így érzem magam, ahogy fenn leírtad, nekem a fényhiány és a tél tesz be, annyira gyenge vagyok, hogy ilyenkor még az ovulációmat is érzem, jó fájdalmas az is. Aztán tavasszal minden megjavul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!