Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Mit tegyek?

Csajok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A menzim első két napján elég nagyon alhasi fájásaim vannak, szinte csak összegörnyedve tudok járni. A fájdalomcsillápító nem segít. Mit tegyek?

2015. jan. 28. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Algoflex M,nagyon jó görcsoldó!
2015. jan. 28. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is rettenetesen szokott görcsölni olyankor,és semmi nem hat rá,de az Algoflex M komolya jó
2015. jan. 28. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az Algoflex M se segít, mindenképp keresd fel a nőgyógyászodat, és beszélj vele erről!
2015. jan. 28. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
En is csak az algoflex m ajanlom.
2015. jan. 28. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy gyógyszerész mondta, hogy az Algoflex M nem más, mint egy sima Algoflex és egy No-spa. Ugyanaz a gyógyszergyár készíti mindkettőt, és összekombinálták. Azt mondta, nyugodtan vegyem meg őket külön-külön, mert úgy olcsóbb. Azóta ezt csinálom, és valóban ugyanaz a hatás... Gondoltam, megosztom ezt az infót, látva, hogy ilyen sokan használjátok ezt a kombót.
2015. jan. 29. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. jan. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!