Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok, titeket is nagyon...

Csajok, titeket is nagyon megvisel, ha megjön?

Figyelt kérdés

Mindenki mondja, hogy ez piskóta, ez nem fájhat, mégis rendszeresen tapasztalom magamon, hogy annyira legyengülök, hogy az ágytól az ajtóig nem bírok eljutni, a derekam úgy fáj, hogy majd´ beszakad, nem beszélve az intenzív vérzésről. (7-8 napon át, és egy nap elfogy egy csomag betét)

Másnak is ennyire nehezek azok a napok?

2015. jan. 18. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőmnek meg se kottyan, de nekem minden bajom van tőle. Fáj a kezem, lábam, görcsölök, bőgök ok nélkül, bedepizek, ideges leszek, hasmenésem lesz...
2015. jan. 18. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, vannak sokan, akiknek ennyire rossz. Nekem a nagynéném olyan, hogy többször ájult már el az utcán a menstruációja első napjaiban, annyira rosszul van olyankor. Anyukám is egy napig az ágyat nyomja, sajnos én is ezt örököltem. 6-7 napnyi folyamatosan erős vérzésem van, a derekam ugyan nem fáj, de a melleim rettenetesen, a méhem is annyira, mintha valaki ki akarná belőlem szakítani, és ehhez ajándékba még hányinger, néha hányás, és első két nap hasmenés. A fájdalmaimat semmilyen gyógyszer nem enyhíti (nem hogy megszünteti...) stb.

Alapesetben ez van, de mióta fogamzásgátló tablettát szedek, elég laza a dolog. 3-4 nap, közepesen erős vérzés, fájdalom és rosszullét nélkül. Már előre rosszul vagyok a gondolattól, mi lesz, ha majd abbahagyom a tablettát :(

2015. jan. 18. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Én semmit nem érzek. Nem fáj semmi. Jön pár csepp vér 3-4 napig, és ennyi.
 4/8 anonim válasza:
100%
Egyesek megússzák, valaki egyenesen mázlista - míg mások majd beledöglenek abba az 5-8 napba. Egyénenként változó, ahogy a tünetek is. Ha valaki ezért hisztisnek tart, felőlem a pokol tüzében éghet, miközben Lucifer szurkálja a jobb seggféltekét az éles vasvillájával.
 5/8 anonim ***** válasza:
Aki ilyet mond az hülye! Mindenkinél más. Vannak nők, akik csak erős gyógyszereken élik túl azokat a napokat, mások meg se érzik. Te szerencsétlenebb alkat vagy. :(
 6/8 Jázi :) válasza:
Van aki nehezebben van aki könnyebben bírja. Én is ki voltam sokáig ilyenkor, a nőgyógyász adott fog.gàtlót. Az rendezett is mindent. Kevesebb nap,kevesebb mennyiség. De ezen leginkább az első szülés fog segíteni. Hisz nem lehet egész életben bogyón élni.
2015. jan. 18. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerencsére normál vérzésem van, de régen őrülten fájt, gyógyszereken éltem, a falat kapartam, nem egyszer ügyeleten voltam.

Aztán kiderült, hogy epekövem van, azt kivették, így enyhült.

Majd elkezdtem intenzíven sportolni és nem kell több görcsoldó, csak nagyon néha :)

2015. jan. 18. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:

A hasam fáj, arra ott a görcsoldó, más egyéb bajom nekem sincs.

24N

2015. jan. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!