Csajok, titeket is nagyon megvisel, ha megjön?
Mindenki mondja, hogy ez piskóta, ez nem fájhat, mégis rendszeresen tapasztalom magamon, hogy annyira legyengülök, hogy az ágytól az ajtóig nem bírok eljutni, a derekam úgy fáj, hogy majd´ beszakad, nem beszélve az intenzív vérzésről. (7-8 napon át, és egy nap elfogy egy csomag betét)
Másnak is ennyire nehezek azok a napok?
Igen, vannak sokan, akiknek ennyire rossz. Nekem a nagynéném olyan, hogy többször ájult már el az utcán a menstruációja első napjaiban, annyira rosszul van olyankor. Anyukám is egy napig az ágyat nyomja, sajnos én is ezt örököltem. 6-7 napnyi folyamatosan erős vérzésem van, a derekam ugyan nem fáj, de a melleim rettenetesen, a méhem is annyira, mintha valaki ki akarná belőlem szakítani, és ehhez ajándékba még hányinger, néha hányás, és első két nap hasmenés. A fájdalmaimat semmilyen gyógyszer nem enyhíti (nem hogy megszünteti...) stb.
Alapesetben ez van, de mióta fogamzásgátló tablettát szedek, elég laza a dolog. 3-4 nap, közepesen erős vérzés, fájdalom és rosszullét nélkül. Már előre rosszul vagyok a gondolattól, mi lesz, ha majd abbahagyom a tablettát :(
Szerencsére normál vérzésem van, de régen őrülten fájt, gyógyszereken éltem, a falat kapartam, nem egyszer ügyeleten voltam.
Aztán kiderült, hogy epekövem van, azt kivették, így enyhült.
Majd elkezdtem intenzíven sportolni és nem kell több görcsoldó, csak nagyon néha :)
A hasam fáj, arra ott a görcsoldó, más egyéb bajom nekem sincs.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!