Ez a vérkép jó, vagy aggasztó?
Figyelt kérdés
Voltam vérvételen és 3 adat tért el nekem. A HGB-m 1-el volt magasabb a felső határtól, a süllyedésem pedig 15 helyett 22 volt, a trombocitám pedig 400 helyett 421 volt. De viszont egy másik kórházban pedig ezek az értékek teljesen normálisak mert ott a süllyedés 20 ig van megadva, és a trombocita pedig 450ig. Esetleg lehet ennek az oka az hogy 1 hete minden reggel fáj enyhén a torkom, kevés folyadékot iszom nagyon, és nagyon megvágtam az ujjam egy késsel a konyhában olyan másfél hete ami nehezen fort össze? 26/L2015. jan. 26. 05:58
1/1 anonim válasza:
Ez a vérkép egyáltalán nem aggasztó, a magasabb thrombocyta és hemoglobin lehet attól, hogy ennyre keveset iszol, az emelkedett süllyedés pedig gyulladásra utal, ez összefüggésben lehet a torokfájásoddal.
Próbálj meg többet inni, a vesédnek is jót tesz, meg a közérzetednek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!