Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » HPV+kóros neoplasztikus...

HPV+kóros neoplasztikus hámelváltozás, aggasztó tünetek, mire gondoljak?

Figyelt kérdés
Már régóta küszködöm zavaró, kellemetlen tünetektől, amelyekről eddig nem tudtam mitől lehetnek. Rendszertelen menstruáció, folytonos alhasi görcsök, klimax-jellegű tünetek...stb. Körülbelül egy hónapja diagnosztizáltak nálam PCO-t, ezzel egyidőben rákszűrést is csináltak. Kiderült HPV-m van, a leleten még szerepelt a kóros, neoplasztikus hámelváltozás, valamint, hogy gyulladás is jelen van. Ha ez még nem lenne elég, méhszájsebem is van, bár az már régebbről, de most ismét kiújult. Kb. 4 napja vérzek, de nem mondanám menstruációnak mert friss vér, néha barnázással keveredve, máskor élénk piros. Görcsölök már több napja, néha már-már elviselhetetlenül. Ma épp emiatt elküldtek vérvételre mert felmerült a méhen kívüli terhesség gyanúja, plusz hüvelyi ultrahangot is csináltak, de ezt kizárták. A méhszájam folyamatosan fáj, feszít, néha már sírhatnékom van tőle. Nem tudom mire gondoljak, mennyire kell megijednem. Úgy fogalmaztak, hogy jelenleg ez az állapot "daganatot megelőző stádium". Mennyire rosszindulatú ez? De igazából engem ez a folyamatos görcsölés, vérzés zavar, hogy milyen okból kifolyólag vérzek folyamatosan és mi ez a feszítő érzés a méhszájamnál. Jövő hét keddtől kezdenek majd el kezelni, de addig folyamatosan csak ezen rágódok és szeretném ha legalább néhány tapasztalatot olvashatnék olyanoktól akik már átmentek ezen, vagy hasonlón..! Előre is köszönöm!
2014. ápr. 22. 22:37
 1/2 anonim válasza:
Szia!Hol laksz?Tudok megoldást a problémádra.Győr,DR.Szalay László.Valahogy be kell jutnod hozzá.Hidd el!
2014. ápr. 24. 15:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Győrtől én elég messze lakom sajnos...:( De mennyire jelent ez a dolog nagy problémát?
2014. ápr. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!