Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kicsit aggasztó. Mi lehet ez...

Kicsit aggasztó. Mi lehet ez vajon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lány vagyok, és már napok óta gyötör egy kellemetlen probléma: a nemi szervemen a baloldali nagy szeméremajak körülbelül a triplájára dagadt, bevörösödött, és bármi hozzáért, az nagyon fájt. Nem tudtam tőle ülni, járni, feküdni normálisan. Ma délután egy kisebb adag vér távozott onnan (nem menstruálok jelenleg). Még mindig fáj, de picit jobb, ülni már tudok hosszabb ideig is.

Az volna a kérdésem, hogy tudja-e valaki, mi lehet ez, mitől jöhet létre, és el fog-e tűnni nyomtalanul?

Előre is köszi a válaszokat.

L21

2011. márc. 19. 16:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!Gyulladás,gomba,fertőzés...valamelyik a három közül sajnos.:(

Nekem is volt ilyen,és hol elmúlt,hol előjött,úgyhogy mentem a nődokihoz.Neked is ezt ajánlom,minél hamarabb menj el!!!És ne kend semmiféle krémmel,hanem tényleg irány a doki! Jobbulást!

2011. márc. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!