3napja szedem a Nolicin-t hólyaggyulladásra, azóta rosszul vagyok, egész nap émelygek, hányingerem van, ez még belefér?
Figyelt kérdés
5 napig kell szednem, de teljesen kész vagyok :(
hólyaggyulladásra kaptam
mintha állapotos lennék, annyira rosszul vagyok
szerintetek ez még belefér, mint tünet?
2015. jan. 25. 12:36
1/7 anonim válasza:
nem, lehet hogy allergiás vagy valamelyik összetevőjére.
vegyél a patikában medveszőlő teát és használd azt, ne szedj be hólyaggyulladásra gyógyszert, a medveszőlő akár egy éjszaka alatt kipucol.
2/7 anonim válasza:
Ne szedd be, mert ez allergiás reakció is lehet. Nézd meg mit ír a tájékoztató? Kérj másik gyógyszert ha ennyi nem használna.
3/7 A kérdező kommentje:
hát köszönöm, allergiás reakcióra nem gondoltam, de akkor megnézem az összetevőket
2015. jan. 25. 18:03
4/7 A kérdező kommentje:
a medveszőlő tényleg ennyire hatásos lenne?
2015. jan. 25. 18:05
5/7 anonim válasza:
Medveszőlőt mióta tartalmaz a Nolicin?
6/7 anonim válasza:
Jaa, benéztem, sorry!
Lehet, hogy tényleg nem bírod a gyógyszert, akkor kérj másikat! Jobbulást! :)
7/7 anonim válasza:
Szia! Én is így jártam,de nekem látászavarom is lett már az első szemtől, a sürgősségin kötöttem ki..neked ahogy abbahagytad, mikorra csökkentek a tünetek? Mert már este van de a szemem még nem javul:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!