Túlzott menstruációs vérzés. Mi lehet az oka? Bővebben lennt
Októberben megjött...két hétig erősen véreztem és bementem a klinikára. Kaptam Norculut tablettát napi 4szemet kellett ennem 5 napig amitől elmúlt, 5 nap után két naig megjött.Decemberre mentem vissza kontrollra és a magánorvos szerint ez a gyógyszer szó szerint "legyalulta " a méhnyálkahártyámam. Vettek szövettant és az orvos egy rombusz alakú valamit talált ami egyenlőre mégtisztázatlan, hogy mi lehet az februárba kell visszamennem. Deciora fogamzásgátlót szedek. 3 hónapig nem jött meg, egy hete pedig "mintha a csapból folyna",ingerlékeny vagyok, hullik a hajam.
Hogyan lehetne ezt elmulasztani? (Csütörtökön megyek vissza)
ez milyen orvos?
és miért nem keresel másikat?
az hogy magán, nem biztos, hogy jó is
5 éve ő az orvosom.
Nyilván nőgyógyász akinek van 30 év tapasztalata. Nem egy kezdő (lásd.: klinika) aki több kárt tett mint hasznot. Egy olyan gyógyszert irt fel hogy szedjem naponta 4 szem, hogy max kettőt lehet enni belőle
23 evesen ez egyaltalan nem normalis :(
Ultrahangot csinalt a doki? Mikorra lesz meg a szovettan? Az hoyg rombuszalaku vm nem tul sok info, fura, hogy a dokid nem jart utana, mi is az.
Gyogyszerekkel nyilvan el lehet allitani a verzest, de 3 honap kihagyas utan sajna benne van aa pakliban, hogy ilyen eros a verzesed, mint most. 3 honapig a mehnyalkahartyaja nem tudott levalni, csak vastagodott.
Ezert lenne jo, ha nem elfednek a tuneteket (fogamzasgatlo), hanem az okokat deritenek ki. Jo esetben csak hormonalis a problema, ezt endokrinologus a legtobb esetben helyre tudja tenni. Rossz esetben akar szervi elvaltozas (mioma, ciszta, daganat) is lehet, amit viszont minel elobb kezelni kellene. Ne akkor deruljon feny ezekre a problemakra, mikor majd gyereket szeretnel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!