Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túlzott menstruációs vérzés....

Túlzott menstruációs vérzés. Mi lehet az oka? Bővebben lennt

Figyelt kérdés

Októberben megjött...két hétig erősen véreztem és bementem a klinikára. Kaptam Norculut tablettát napi 4szemet kellett ennem 5 napig amitől elmúlt, 5 nap után két naig megjött.Decemberre mentem vissza kontrollra és a magánorvos szerint ez a gyógyszer szó szerint "legyalulta " a méhnyálkahártyámam. Vettek szövettant és az orvos egy rombusz alakú valamit talált ami egyenlőre mégtisztázatlan, hogy mi lehet az februárba kell visszamennem. Deciora fogamzásgátlót szedek. 3 hónapig nem jött meg, egy hete pedig "mintha a csapból folyna",ingerlékeny vagyok, hullik a hajam.

Hogyan lehetne ezt elmulasztani? (Csütörtökön megyek vissza)

2015. jan. 24. 07:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már az sem normális, hogy 3 hónapig nem jön meg. Én a helyedben nem várnék csütörtökig.
2015. jan. 24. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
keress fel egy endokrinológust
2015. jan. 24. 09:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak csütörtökre kaptam időpontot magán orvoshoz..ha pedig visszamegyk ugyanugy felirják a norculomot és megint ugyanott vagyok..
2015. jan. 24. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:

ez milyen orvos?

és miért nem keresel másikat?

az hogy magán, nem biztos, hogy jó is

2015. jan. 24. 11:16
 5/9 A kérdező kommentje:

5 éve ő az orvosom.

Nyilván nőgyógyász akinek van 30 év tapasztalata. Nem egy kezdő (lásd.: klinika) aki több kárt tett mint hasznot. Egy olyan gyógyszert irt fel hogy szedjem naponta 4 szem, hogy max kettőt lehet enni belőle

2015. jan. 24. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. jan. 24. 17:40
 7/9 A kérdező kommentje:
23
2015. jan. 25. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:

23 evesen ez egyaltalan nem normalis :(

Ultrahangot csinalt a doki? Mikorra lesz meg a szovettan? Az hoyg rombuszalaku vm nem tul sok info, fura, hogy a dokid nem jart utana, mi is az.

Gyogyszerekkel nyilvan el lehet allitani a verzest, de 3 honap kihagyas utan sajna benne van aa pakliban, hogy ilyen eros a verzesed, mint most. 3 honapig a mehnyalkahartyaja nem tudott levalni, csak vastagodott.

Ezert lenne jo, ha nem elfednek a tuneteket (fogamzasgatlo), hanem az okokat deritenek ki. Jo esetben csak hormonalis a problema, ezt endokrinologus a legtobb esetben helyre tudja tenni. Rossz esetben akar szervi elvaltozas (mioma, ciszta, daganat) is lehet, amit viszont minel elobb kezelni kellene. Ne akkor deruljon feny ezekre a problemakra, mikor majd gyereket szeretnel!

2015. jan. 25. 15:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Csütörtökön kell visszamennem, mert egyáltalán nem görcsölök, csak folyamatosan vérzek ami csak kinlódás. :(
2015. jan. 26. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!