Ha felfáztok ti mit csináltok?
Figyelt kérdés
Felváztam és megszeretnék gyorsan gyógyulni. Sok iváson kivül valami tanács?2015. jan. 18. 18:53
1/6 anonim válasza:
Ülőfürdő, ágymelegítő éjszakára...
3/6 anonim válasza:
Én is orvoshoz mennék, mert egyszer annyira elfajult, hogy vért pisiltem és iszonyat fájt.
4/6 anonim válasza:
Nagyon ritkán fázok fel, de ha igen lehet kapni a patikában tőzegáfonya kapszulát. Pár nap alatt elmúlik tőle, de 10 napig szedni kell a kapszulát. Ára picit borsos, mert ez a 10 darabos kiszerelés 2000 forint körül van.
5/6 anonim válasza:
Orvoshoz megyek. Egyszer megpróbáltam magam kikúrálni, mondván, hogy milyen ciki már. Amikor sírva pisiltem és csupa vér volt a vizeletem, valamint a veséim is fájtak, meggondoltam magam. Pedig próbáltam ulofurdot, gyógyteákat, kapszulákat, semmi nem hatott. Az antibiotikumtól már másnap ezerszer jobban éreztem magam.
6/6 anonim válasza:
Én nagyon hajlamos vagyok a felfázásra:
kamillás,sós fürdő
csalántea, medveszőlőlevél tea(ez elmúlaszta a vizelési ingert)
Ha nagyon erős és makacs a felfázás: Monuril antibiotikum
Este lefekvés előtt megiszod, reggel első vizelettel távozik és kipucol mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!